Hot Now

Social Media Snow Camp

07 12 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.359 afisari
Intre 13 si 16 decembrie 2012, bloggeri de top îți vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, jocuri outdoor, petreceri și distractie în aerul tare al online-ului romanesc.
De ce Social Media Snowcamp?
Pentru o experiență completă în social media
Să afli cum creezi o comunitate
Să te distrezi pe cinste
Să vorbim, să învățăm și să ne cunoaștem
Să înveți despre blogging și rețele sociale
Să primești răspunsuri și feedback de la cei mai influenți oameni din online.
Cine sunt speakerii?
Bogdana Butnarwww.bogdanabutnar.ro
Cristian China Birtawww.chinezu.eu
Cristian Manafu – www.manafu.ro
Cristina Bazavan www.bazavan.ro
Alexandru Negreawww.alexandrunegrea.ro
Toma Nicolauwww.tomanicolau.ro
Sebastian Bargauwww.sebastianbargau.ro
Stefan Liutewww.storience.com
Gabriel Oanawww.gaben.ro
Madalina Uceanuwww.madalinauceanu.ro
Andrei Roscawww.andreirosca.ro
Radu Bazavanwww.groparu.ro
Iată și câteva din subiectele discutate:
Social Media Intro – Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 5 milioane utilizatori de Facebook, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.
Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Sesiune speciala de (De)Briefing sustinuta de doi dintre cei mai cunoscuti promotori si specialisti media din Romania:
Bogdana Butnar, Digital Marketing Consultant și Cristian Manafu, manafu.ro
Plan de atac în social media – Cum faci un plan de campanie in social media, Care sunt canale de comunicare, Instrumente de monitorizare.
Social timing!:), Invitati: Andrei Rosca, General Manager, Spada, Cristian China Birta, chinezu.eu, Gabriel Oana, gaben.ro, Radu Bazavan, groparu.ro, Sebastian Bargau, sebastianbargau.ro, Toma Nicolau, tomanicolau.ro.
Social media pentru companii – Cat este de greu pentru companii sa introduca social media in companie; Cum se lucreaza cu bloggerii.
Ce asteptari si rezultate au campanile; Invitați: Ioana Bondrila, Senior Brand Manager, Staropramen, Florina Serban, Senior Internal Communication & CSR Coordinator, Cosmote, Irina Septilici, Corporate Events Manager, Michelin, Razvan Diaconu, External Marketing Relations Manager, Michelin.
Branding personal on & offline – Cum iti construiesti numele. Dar imaginea? Care este prima impresie pe care o faci la intalnire?
Cum te prezinti la o intalnire, in functie de momentul, persoanele si importanta intalnirii. Invitați: Stefan Liute, Strategy Director, Storience
Cristina Bazavan, bazavan.ro, Madalina Uceanu, Senior HR Consultant & Career Coach – Career Advisor, Daniela Caia, Independent Fashion Consultant & Personal Shopper .
Află mai multe informații despre agenda evenimentului aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE în parteneriat cu Dell Technologies și Intel organizează joi, 16 iulie, între orele 16:00-17:30, evenimentul online cu tema “Leading Change for the Digital Future” care are loc sub umbrela CIO Talks. În ultimele luni am conștientizat cu toții că acum, mai mult ca niciodată, tehnologia trebuie să se afle în […]

Detalii

Deși companiile europene intenționează să accelereze transformarea digitală, este posibil ca investițiile lor mai lente în inovare să nu le permită să ajungă din urmă companiile americane și chineze Două treimi (66%) dintre liderii afacerilor la nivel mondial sunt încrezători că piața europeană va înregistra o revenire relativ rapidă în urma recesiunii economice cauzate de […]

Detalii

Regulamentul intern este un document obligatoriu pentru toți angajatorii și acesta a căpătat o importanță sporită în contextul epidemiei de coronavirus. De ce? Pentru că fiecare angajator trebuie să-și adapteze regulamentul intern la regulile de protecție sanitară stabilite recent prin legislație. Conform Codului muncii, regulamentul intern stabilește aspecte precum regulile de protecție, igienă și securitate în muncă, […]

Detalii

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter