Hot Now

Social Media Snow Camp

07 12 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.358 afisari
Intre 13 si 16 decembrie 2012, bloggeri de top îți vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, jocuri outdoor, petreceri și distractie în aerul tare al online-ului romanesc.
De ce Social Media Snowcamp?
Pentru o experiență completă în social media
Să afli cum creezi o comunitate
Să te distrezi pe cinste
Să vorbim, să învățăm și să ne cunoaștem
Să înveți despre blogging și rețele sociale
Să primești răspunsuri și feedback de la cei mai influenți oameni din online.
Cine sunt speakerii?
Bogdana Butnarwww.bogdanabutnar.ro
Cristian China Birtawww.chinezu.eu
Cristian Manafu – www.manafu.ro
Cristina Bazavan www.bazavan.ro
Alexandru Negreawww.alexandrunegrea.ro
Toma Nicolauwww.tomanicolau.ro
Sebastian Bargauwww.sebastianbargau.ro
Stefan Liutewww.storience.com
Gabriel Oanawww.gaben.ro
Madalina Uceanuwww.madalinauceanu.ro
Andrei Roscawww.andreirosca.ro
Radu Bazavanwww.groparu.ro
Iată și câteva din subiectele discutate:
Social Media Intro – Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 5 milioane utilizatori de Facebook, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.
Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Sesiune speciala de (De)Briefing sustinuta de doi dintre cei mai cunoscuti promotori si specialisti media din Romania:
Bogdana Butnar, Digital Marketing Consultant și Cristian Manafu, manafu.ro
Plan de atac în social media – Cum faci un plan de campanie in social media, Care sunt canale de comunicare, Instrumente de monitorizare.
Social timing!:), Invitati: Andrei Rosca, General Manager, Spada, Cristian China Birta, chinezu.eu, Gabriel Oana, gaben.ro, Radu Bazavan, groparu.ro, Sebastian Bargau, sebastianbargau.ro, Toma Nicolau, tomanicolau.ro.
Social media pentru companii – Cat este de greu pentru companii sa introduca social media in companie; Cum se lucreaza cu bloggerii.
Ce asteptari si rezultate au campanile; Invitați: Ioana Bondrila, Senior Brand Manager, Staropramen, Florina Serban, Senior Internal Communication & CSR Coordinator, Cosmote, Irina Septilici, Corporate Events Manager, Michelin, Razvan Diaconu, External Marketing Relations Manager, Michelin.
Branding personal on & offline – Cum iti construiesti numele. Dar imaginea? Care este prima impresie pe care o faci la intalnire?
Cum te prezinti la o intalnire, in functie de momentul, persoanele si importanta intalnirii. Invitați: Stefan Liute, Strategy Director, Storience
Cristina Bazavan, bazavan.ro, Madalina Uceanu, Senior HR Consultant & Career Coach – Career Advisor, Daniela Caia, Independent Fashion Consultant & Personal Shopper .
Află mai multe informații despre agenda evenimentului aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter