Hot Now

Social Media Snow Camp

07 12 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.292 afisari
Intre 13 si 16 decembrie 2012, bloggeri de top îți vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, jocuri outdoor, petreceri și distractie în aerul tare al online-ului romanesc.
De ce Social Media Snowcamp?
Pentru o experiență completă în social media
Să afli cum creezi o comunitate
Să te distrezi pe cinste
Să vorbim, să învățăm și să ne cunoaștem
Să înveți despre blogging și rețele sociale
Să primești răspunsuri și feedback de la cei mai influenți oameni din online.
Cine sunt speakerii?
Bogdana Butnarwww.bogdanabutnar.ro
Cristian China Birtawww.chinezu.eu
Cristian Manafu – www.manafu.ro
Cristina Bazavan www.bazavan.ro
Alexandru Negreawww.alexandrunegrea.ro
Toma Nicolauwww.tomanicolau.ro
Sebastian Bargauwww.sebastianbargau.ro
Stefan Liutewww.storience.com
Gabriel Oanawww.gaben.ro
Madalina Uceanuwww.madalinauceanu.ro
Andrei Roscawww.andreirosca.ro
Radu Bazavanwww.groparu.ro
Iată și câteva din subiectele discutate:
Social Media Intro – Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 5 milioane utilizatori de Facebook, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.
Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Sesiune speciala de (De)Briefing sustinuta de doi dintre cei mai cunoscuti promotori si specialisti media din Romania:
Bogdana Butnar, Digital Marketing Consultant și Cristian Manafu, manafu.ro
Plan de atac în social media – Cum faci un plan de campanie in social media, Care sunt canale de comunicare, Instrumente de monitorizare.
Social timing!:), Invitati: Andrei Rosca, General Manager, Spada, Cristian China Birta, chinezu.eu, Gabriel Oana, gaben.ro, Radu Bazavan, groparu.ro, Sebastian Bargau, sebastianbargau.ro, Toma Nicolau, tomanicolau.ro.
Social media pentru companii – Cat este de greu pentru companii sa introduca social media in companie; Cum se lucreaza cu bloggerii.
Ce asteptari si rezultate au campanile; Invitați: Ioana Bondrila, Senior Brand Manager, Staropramen, Florina Serban, Senior Internal Communication & CSR Coordinator, Cosmote, Irina Septilici, Corporate Events Manager, Michelin, Razvan Diaconu, External Marketing Relations Manager, Michelin.
Branding personal on & offline – Cum iti construiesti numele. Dar imaginea? Care este prima impresie pe care o faci la intalnire?
Cum te prezinti la o intalnire, in functie de momentul, persoanele si importanta intalnirii. Invitați: Stefan Liute, Strategy Director, Storience
Cristina Bazavan, bazavan.ro, Madalina Uceanu, Senior HR Consultant & Career Coach – Career Advisor, Daniela Caia, Independent Fashion Consultant & Personal Shopper .
Află mai multe informații despre agenda evenimentului aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter