Hot Now

Social Media Snow Camp

07 12 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.797 afisari
Intre 13 si 16 decembrie 2012, bloggeri de top îți vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, jocuri outdoor, petreceri și distractie în aerul tare al online-ului romanesc.
De ce Social Media Snowcamp?
Pentru o experiență completă în social media
Să afli cum creezi o comunitate
Să te distrezi pe cinste
Să vorbim, să învățăm și să ne cunoaștem
Să înveți despre blogging și rețele sociale
Să primești răspunsuri și feedback de la cei mai influenți oameni din online.
Cine sunt speakerii?
Bogdana Butnarwww.bogdanabutnar.ro
Cristian China Birtawww.chinezu.eu
Cristian Manafu – www.manafu.ro
Cristina Bazavan www.bazavan.ro
Alexandru Negreawww.alexandrunegrea.ro
Toma Nicolauwww.tomanicolau.ro
Sebastian Bargauwww.sebastianbargau.ro
Stefan Liutewww.storience.com
Gabriel Oanawww.gaben.ro
Madalina Uceanuwww.madalinauceanu.ro
Andrei Roscawww.andreirosca.ro
Radu Bazavanwww.groparu.ro
Iată și câteva din subiectele discutate:
Social Media Intro – Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 5 milioane utilizatori de Facebook, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.
Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Sesiune speciala de (De)Briefing sustinuta de doi dintre cei mai cunoscuti promotori si specialisti media din Romania:
Bogdana Butnar, Digital Marketing Consultant și Cristian Manafu, manafu.ro
Plan de atac în social media – Cum faci un plan de campanie in social media, Care sunt canale de comunicare, Instrumente de monitorizare.
Social timing!:), Invitati: Andrei Rosca, General Manager, Spada, Cristian China Birta, chinezu.eu, Gabriel Oana, gaben.ro, Radu Bazavan, groparu.ro, Sebastian Bargau, sebastianbargau.ro, Toma Nicolau, tomanicolau.ro.
Social media pentru companii – Cat este de greu pentru companii sa introduca social media in companie; Cum se lucreaza cu bloggerii.
Ce asteptari si rezultate au campanile; Invitați: Ioana Bondrila, Senior Brand Manager, Staropramen, Florina Serban, Senior Internal Communication & CSR Coordinator, Cosmote, Irina Septilici, Corporate Events Manager, Michelin, Razvan Diaconu, External Marketing Relations Manager, Michelin.
Branding personal on & offline – Cum iti construiesti numele. Dar imaginea? Care este prima impresie pe care o faci la intalnire?
Cum te prezinti la o intalnire, in functie de momentul, persoanele si importanta intalnirii. Invitați: Stefan Liute, Strategy Director, Storience
Cristina Bazavan, bazavan.ro, Madalina Uceanu, Senior HR Consultant & Career Coach – Career Advisor, Daniela Caia, Independent Fashion Consultant & Personal Shopper .
Află mai multe informații despre agenda evenimentului aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter