Secțiune susținută de

Specialiștii EY și A.T. Kearney îi pregătesc pe viitorii consultanți în management

Portal HR \ Actual \ Specialiștii EY și A.T. Kearney îi pregătesc pe viitorii consultanți în management

Pe 19 octombrie, Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (FABIZ) din cadrul ASE București lansează modulul de „Management Consulting”, în cadrul căruia studenții vor lucra împreună cu specialiști de la EY România și A.T. Kearney. Pe lângă accesul la informație actuală, bazată pe cazuri reale, viitorilor consultanți li se va oferi ocazia să participe la stagii de pregătire la EY și A.T. Kearney.

Cursul este inspirat din practica reală, cu provocările și obligațiile de zi cu zi, ale unui profesionist din management consulting. „ Acest modul este structurat în cel mai eficient mod prin care se poate face transferul de know-how din mediul privat în mediul universitar. Formatul este interactiv, cu studii de caz, exerciţii practice, simulări de business şi metode de abordare şi rezolvare a celor mai complexe situaţii cu care se confruntă organizaţiile,” explică Tănase Stamule, prodecan FABIZ.

management-consulting_eyfabizat-kearneyLa curs se pot înscrie studenți de anul III și de la master din cadrul FABIZ, până pe 9 octombrie. Doar 60 dintre candidați vor fi selectați, în urma aplicației online, disponibilă pe site-ul http://fabiz.ase.ro/consulting. Modulul durează până pe 13 ianuarie 2017, iar predarea se face în limba engleză.

Lectorii de la EY România sunt: Sorin Anagnoste, senior consultant, Vargha Moayed, partener, Andreea Mihnea, director de resurse umane, Andrei Benghea-Mălăieș, director executiv, Mircea Giurcan și Sofia Ionescu, senior manageri. „Pentru mine, acest curs reprezintă nu doar posibilitatea de a-mi împărtăși experiența dobândită în ultimii opt ani, ci și ocazia de a-i cunoaște personal pe viitorii specialiști în management consulting, deci pe viitorii mei colegi ” , spune Sorin Anagnoste, senior consultant al EY România.

Lectorii de la A.T. Kearney sunt: Ștefan Marcu, directorul biroului local al A.T. Kearney, Paul Murariu și Adrian Prelipcean, manageri, Alexandra Velescu, asociat, Mihai Buda, senior BA și Florin Teleaba, senior consultant.

A.T. Kearney este onorată să facă parte din acest proiect împreună cu FABIZ și EY România. Angajamentul companiei față de sectorul academic, în general, și studenții din România, în particular, este o componentă esențială a viziunii de a fi în topul companiilor de consultanță în management și de a lucra cu oameni excepționali. Considerăm că este nevoie de atenția și sprijinul tuturor actorilor implicați în formarea tinerilor talentați și ne bucurăm să jucăm un rol-cheie în transferul de know-how către studenți, prin lansarea celui mai inovativ curs de Management Consulting într-o facultate din România. În același mod în care ne străduim să adăugăm valoare pentru clienții noștri, ne angajăm să contribuim într-un mod sustenabil și aducând avantaje pe termen lung studenților care vor participa în acest proiect,” au declarat reprezentanții A.T. Kearney.

Data articol: octombrie 10, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam