Secțiune susținută de

Stabilirea creativa a obiectivelor

Portal HR \ Evenimente \ Stabilirea creativa a obiectivelor

Esti interesat sa descoperi coaching-ul dincolo de tehnici si modele? Te-ai saturat sa auzi planuri de actiune perfect intocmite dar nefinalizate? Crezi ca “ratiunea si simtirea” se pot imbina armonios intr-o sesiune de coaching?

In acest caz, te invit la workshop-ul “Coaching cu inspiratie – Stabilirea creativa a obiectivelor”, din data de sambata, 12 februarie, ora 10:00.

Vei descoperi coaching-ul ca stare de inspiratie si creativitate. Mai mult, vei experimenta direct ceea ce iti propun sa aduci in relatia cu clientii tai si astfel vei creste credibilitatea metodelor tale.

Vom porni impreuna in calatoria vietii tale in 2011 si vei avea ocazia sa iti ilustrezi visele acestui an. Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine acum si vei putea  evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Ce inveti in acesta sesiune:

  1. Sa incepi cu gandul la final deoarece “Daca nu stii incotro te indrepti, orice drum te va duce acolo”(Lewis Carroll)
  2. Ca toate lucrurile sunt create de doua ori: “Pentru toate exista o creatie prima, mentala, si una secunda, fizica” (Stephen Covey).
  3. Si poate cel mai important, ca drumul pana la atingerea obiectivelor necesita disciplina si… efort. “Nu ti se da niciodata o dorinta fara a avea si puterea de a o indeplini. Totusi, s-ar putea sa fie nevoie sa muncesti din greu.”(Richard Bach)

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach specializat in acompanierea clientilor in procese de tranzitie. Daca vrei sa afli mai multe despre Raluca, viziteaza http://steps4change.ro.

Cum se desfasoara sesiunea?

Vom impleti filosofia coaching-ului cu elemente creative inspirate din terapia prin arta.

Locatia: Capital Plaza, Bd. Iancu de Humnedoara nr. 54

Data: sambata 12 februarie, orele 10:00 – 13:30.

Investitia ta: 60 RON. Plata se face catre organizatorul evenimentului, PUBLIC SHARE SRL, prin banca in contul RO67BTRL04501202860016XX deschis la Banca Transilvania sucursala Victoria, sau la eveniment cash sau card. Pentru emiterea facturii fiscale va rugam sa ne transmiteti datele companiei anterior participarii la eveniment. Factura se ridica la eveniment

Inscrie-te ACUM online la http://www.business-edu.ro/saptamana-internationala-a-coachingului-6-12-februarie-2011.html sau contactand-o pe Cristina Tiganila ( cristina.tiganila@business-edu.ro sau 0746 258 717).

Data articol: februarie 8, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam