Hot Now

Start înscrieri la Employer Branding Awards 2022!

05 08 2022, Portal HR , Comenteaza, 137 afisari

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards.

De la lansarea conferinței Employer Branding Conference, domeniul de resurse umane din România s-a îmbogățit cu multe departamente de employer branding și, totodată, cu multe proiecte frumoase și campanii creative, crescând astfel de la an la an interesul pentru perfecționarea brandului de angajator. 

Employer Branding Awards își propune să ofere recunoaștere proiectelor, campaniilor și persoanelor care au susținut dezvoltarea brandului de angajator în cadrul companiilor cu activitate pe piață locală și să răsplătească eforturile depuse de companii pentru a îmbunătăți experiența angajaților și a crește satisfacția la locul de muncă pentru salariați.

Astfel, companiile, brandurile și agențiile de comunicare sau consultanții care au demarat proiecte și campanii de Employer Branding în perioada 1 ianuarie 2021 – 30 iunie 2022, pot fi propuși la una dintre cele 15 categorii, după cum urmează:

• Employer Brand of the Year for Large Companies

• Employer Brand of the Year for Small & Medium Companies

• Best Use of Employee Generated Content in an Employer Branding Campaign

• Best Employer Brand Video

• Best Recruitment Campaign

• Best Use of Social Media in an Employer Branding Campaign

• Best New Employer Brand

• The Employer Branding Professional of the Year

• Employer Branding Team of the Year

• Best Benefits Strategy

• Best Rewards & Recognition Strategy

• Best People Development Strategy

• Best Diversity & Inclusion Employer Branding Campaign

• Best Employer Branding Campaign Targeting Gen Z

• Special Projects

Înscrierile sunt deschise până pe 15 august și presupun o taxă de participare. Detalii suplimentare despre categorii și regulament sunt disponibile pe website: www.employerbrandingawards.ro, unde se poate face și inscrerea în competiție.

După încheierea preselecției realizate de către organizator, jurizarea efectivă revine unui grup format din specialiști în domeniul resurselor umane și comunicare.

Premiile vor fi acordate pe 29 septembrie în cadrul Employer Branding Awards care se va desfășura la JW Marriott Bucharest Hotel, începând cu ora 19:00, sub formă de gală dinner.

Employer Branding Awards este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România și cu sprijinul Cognizant Softvision, Bosch România, Heineken și Ubisoft România.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea companiilor care activează în domenii precum cel al construcțiilor au o arie de desfășurare a activității și în alte țări din Uniunea Europeană, fapt ce atrage nevoia de a aloca personal în statul în care se desfășoară respectivul proiect. Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa […]

Detalii

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards. De la […]

Detalii

Salariul mediu al celor care lucrează în resurse umane este de 3.800 de lei, potrivit Salario, comparatorul salarial marca eJobs. În ciuda faptului că este un domeniu cu angajați preponderent specialiști, cu studii superioare, salariile din acest sector sunt depășite de cele din domenii precum automotive, agricultură sau construcții / instalații. Plafoanele de remunerare se […]

Detalii

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter