Secțiune susținută de

Târgul virtual de joburi

Portal HR \ Evenimente \ Târgul virtual de joburi

România Libera îți propune în toamna aceasta două produse destinate celor în căutarea unui job. ANGAJĂRI – târgul virtual de joburi între 20 octombrie și 15 noiembrie și Suplimentul ANGAJĂRI cu ziarul în fiecare luni cu 40 de joburi premium.

Platforma online de mare complexitate găzduiește un târg de joburi pe care îl poți accesa timp de 3 săptămâni non-stop. Vei găsi joburi interesante, coaching și consiliere în carieră, cursuri online, evaluare și alte resurse pentru dezvoltarea personală.

“ Indiferent de ora sau de vremea de afara, angajari.romanialibera.ro este doar la un click distanță. Standurile expozanților sunt reconstruite în spațiul virtual, oferind acces rapid la ofertele de joburi, materiale multimedia, prezentări și acces direct la un consultant specializat. Programul de vizitare, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, este un alt avantaj imbatabil oferit de ziarul quality cu cele mai multe anunțuri premium de angajări – România Libera” – a declarat Cătălin Bindea, marketing manager al grupului de presa Medien Holding.

Romania libera își propune să devină un reper pentru zona de recrutare cu un mix optim de promovare pe print și online.

Data articol: octombrie 26, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam