Secțiune susținută de

Tichetele CADOU PASS – oferă și tu angajaților libertatea de a-și alege cadoul

Portal HR \ HR Pedia \ Tichetele CADOU PASS – oferă și tu angajaților libertatea de a-și alege cadoul

Când vine vorba despre motivația angajaților, companiile care nu își pun problema dezvoltării unor pachete de compensații și beneficii competitive au foarte mult de pierdut.

De ceva vreme, salariul (oricât de racordat la piața muncii ar fi el) nu mai este suficient pentru performanță susținută. Profesioniștii pe care vreți să îi atrageți în companie vor pune mereu întrebări despre beneficiile extra-salariale, despre ceea ce organizația oferă pentru a se asigura nu doar că un candidat primește o ofertă de angajare ci și că își va menține sau chiar crește nivelul de motivație și implicare din momentul în care ocupă postul vacant pentru a atinge obiectivele de performanță atât la nivel individual, cât și la nivel de companie.

În plus, experții subliniază faptul că, în afară de rolul esențial pe care compensațiile extrasalariale îl joacă în motivarea angajaților, ele contribuie la dezvoltarea unui brand de angajator puternic, la creșterea performanței, la limitarea turnover-ului de personal și, deloc de neglijat, la menținerea sănătății angajaților.

Una dintre cele mai cunoscute variante de recompensare extra-salarială de care poate dispune rapid o organizație este oferirea tichetelor Cadou Pass de la Sodexo. Ele pot fi integrate ușor într-o strategie competitivă de compensații și beneficii, oferind soluții punctuale pentru momentele în care organizațiile doresc să-și recompenseze și/sau motiveze angajații cu ocazia zilelor în care ideea de cadou ar trebui să fie mai mult decât o rutină culturală.

Tichetele Cadou Pass pot fi oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 Martie sau tuturor angajaților și copiilor minori ai acestora cu ocazia Paștelui. De asemenea, ziua de 1 iunie este unul din momentele în care companiile își pot surprinde angajații oferindu-le tichete Cadou Pass pentru copiii lor minori. Crăciunul este, evident, un alt moment în care toți angajații și copiii minori ai acestora pot primi tichete Cadou Pass.

Dacă nu ați încercat încă tichetele Cadou Pass de la Sodexo și nu sunteți siguri că este cea mai bună soluție pentru organizația voastră, am identificat mai jos pentru voi câteva din avantajele care sigur vă vor convinge.

Angajații vor avea libertatea de a folosi tichetele Cadou Pass într-o rețea de peste 67.ooo de magazine (pentru a achiziționa îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice, cosmetice, bijuterii, cărți, articole sportive, dar și mobilier, decorațiuni, combustibili etc). Alegerea cadoului este în totalitatea decizia beneficiarului care, în funcție de locația unde decide să le folosească, poate să profite și de diverse cupoane de discount oferite de magazine la momentul respectiv.

Din punctul de vedere al companiilor, tichetele Cadou Pass prezintă multiple avantaje:

  • sunt 100% deductibile fiscal, nu presupun taxe suplimentare;
  • sunt eliminate cheltuielile administrative legate de achiziționarea, împachetarea și depozitarea cadourilor clasice;
  • pot fi personalizate cu diverse mesaje de felicitare și logo-uri;
  • avantajele fiscale ale tichetelor Cadou Pass oferite salariaților conform legislației sunt la îndemâna tuturor companiilor, indiferent dacă în anul anterior acestea au obținut sau nu profit.

E puțin probabil ca un plan de compensații și beneficii care se dorește a fi strategic și competitiv să poată ignora soluția tichetelor Cadou Pass, ele oferind combinația optimă dintre un instrument de motivare și fidelizare a angajaților și o soluție eficientă din punct de vedere financiar pentru angajator.

În curând vine Paștele, un moment prielnic să renunțați la achiziționarea unor cadouri clasice și identice pentru toți profesioniștii din organizație (soluție uniformizatoare care mai are puține șanse să ridice nivelul de interes și motivație) și să încercați tichetele Cadou Pass, oferind astfel angajaților libertatea de a-și alege singuri cadoul.

Pentru mai multe informații privind modul în care puteți achiziționa tichetele Cadou Pass de la Sodexo, accesați acest link.

Save

Save

Save

Save

Save

Data articol: aprilie 4, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam