Hot Now

Tu știi cine esti? – prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders

05 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 1.093 afisari

Salut!

Noi credem că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacăți-ai tot pus întrebarea “cine sunt eu?” sau “ce trebuie sa fac?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, te putem ajuta. 

Știm că ești parte a unei generații, dar mai știm că ești unic. Am gândit LEADERS Explore, ca programul de leadership care să îți răspundă la întrebarea “cine sunt eu?”. Nici noi nu le știm pe toate, dar după tot ce am învățat în ultimii 20 de ani alături de cei 30 mii de absolvenți, ți-am pregătit două luni de  autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte.

Ce vei trăi mai exact?

  • 36 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC, roluri în echipă și vei avea ocazia să lucrezi cu alte 70 de tineri cu care împărtășești aceleași aspirații.
  • 10 proiecte în comunitate gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor.
  • Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.
  • O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.
  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 4 lideri care îți vor împărtăși din experiența lor personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cel care se remarcă. 

Cum aplici?

Primul pas pentru a ieși din zona de confort, este să aplici până pe 11 martie la LEADERS Explore. Te sunăm noi pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție. 

Vizitează-ne, află mai multe și aplică pe leaders.ro/explore.

Cu cine te vei întâlni?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Cele mai căutate funcții din domeniul IT în România sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității, arată datele Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România. Salariile medii aferente celor mai căutate cinci joburi din domeniul IT în platforma Undelucram.ro sunt:  Dezvoltator interfețe: 7.520 lei; […]

Detalii

Pe 12-13 septembrie 2022, BusinessMark a organizat la București cea de-a patra ediție a HR Uncovered, eveniment dedicat specialiștilor de resurse umane, în cadrul căruia a fost acordată o atenție deosebită culturii organizaționale și importanței acesteia în recrutarea candidaților și experiența angajaților la locul de muncă. Pe parcursul celor două zile, am avut alături de […]

Detalii

Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa Centrală și de Est, anunță lansarea YoDA powered by Accace, un program dezvoltat de specialiștii Accace România pentru studenții care își doresc să urmeze o carieră în domeniul Contabilității – Economic sau Resurse Umane, fie că este vorba de administrare […]

Detalii

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale a Directorilor IT din România, organizată de către Asociația CIO Council România și Revista CARIERE, va avea loc pe 6 octombrie 2022, între orele 8.45-17.00, la Hotel Radisson Blu din București, sala Atlas. Evenimentul va reuni peste 250 de profesioniști și manageri IT, CIOs și COOs, oferindu-le acestora […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter