Hot Now

Tu știi cine esti? – prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders

05 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 357 afisari

Salut!

Noi credem că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacăți-ai tot pus întrebarea “cine sunt eu?” sau “ce trebuie sa fac?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, te putem ajuta. 

Știm că ești parte a unei generații, dar mai știm că ești unic. Am gândit LEADERS Explore, ca programul de leadership care să îți răspundă la întrebarea “cine sunt eu?”. Nici noi nu le știm pe toate, dar după tot ce am învățat în ultimii 20 de ani alături de cei 30 mii de absolvenți, ți-am pregătit două luni de  autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte.

Ce vei trăi mai exact?

  • 36 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC, roluri în echipă și vei avea ocazia să lucrezi cu alte 70 de tineri cu care împărtășești aceleași aspirații.
  • 10 proiecte în comunitate gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor.
  • Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.
  • O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.
  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 4 lideri care îți vor împărtăși din experiența lor personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cel care se remarcă. 

Cum aplici?

Primul pas pentru a ieși din zona de confort, este să aplici până pe 11 martie la LEADERS Explore. Te sunăm noi pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție. 

Vizitează-ne, află mai multe și aplică pe leaders.ro/explore.

Cu cine te vei întâlni?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii

Dacă până acum, în lunile de vară, piața muncii traversa o perioadă de stagnare în ceea ce privește locurile de muncă disponibile și interesul candidaților pentru acestea, putem spune că în vara anului 2020 lucrurile au stat cu totul altfel. Lunile iunie-august au fost marcate de o cerere mare din partea candidaților, care au fost […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter