Hot Now

Tu știi cine esti? – prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders

05 03 2020, Portal HR , Comenteaza, 786 afisari

Salut!

Noi credem că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacăți-ai tot pus întrebarea “cine sunt eu?” sau “ce trebuie sa fac?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, te putem ajuta. 

Știm că ești parte a unei generații, dar mai știm că ești unic. Am gândit LEADERS Explore, ca programul de leadership care să îți răspundă la întrebarea “cine sunt eu?”. Nici noi nu le știm pe toate, dar după tot ce am învățat în ultimii 20 de ani alături de cei 30 mii de absolvenți, ți-am pregătit două luni de  autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte.

Ce vei trăi mai exact?

  • 36 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC, roluri în echipă și vei avea ocazia să lucrezi cu alte 70 de tineri cu care împărtășești aceleași aspirații.
  • 10 proiecte în comunitate gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor.
  • Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.
  • O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.
  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 4 lideri care îți vor împărtăși din experiența lor personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cel care se remarcă. 

Cum aplici?

Primul pas pentru a ieși din zona de confort, este să aplici până pe 11 martie la LEADERS Explore. Te sunăm noi pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție. 

Vizitează-ne, află mai multe și aplică pe leaders.ro/explore.

Cu cine te vei întâlni?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Conferințele dedicate specialiștilor de resurse umane continuă, cu un nou eveniment din seria „HR Vibes”, ce va avea loc pe 28 septembrie 2021 la Cluj-Napoca. Se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și în format online, pe platforma Cisco Webex. După un an si jumătate în care atât companiile, cât […]

Detalii

România ar putea adăuga la PIB aproximativ 24 de miliarde de euro anual până în 2030 printr-o mai mare implicare a femeilor pe piața muncii, prin creșterea numărului de ore plătite și printr-o mai bună reprezentare a femeilor în domeniile cu productivitate mare România are cel mai mare procent de femei CEO din zona Europei […]

Detalii

8 din 10 lideri globali afirmă că sunt pregătiți să facă o achiziție în următorii trei ani Liderii executivi consideră că sunt necesari stimuli guvernamentali pentru atingerea țintelor net-zero Trei din patru lideri cred că presiunea exercitată de pandemie asupra finanțelor publice a accentuat necesitatea cooperării dintre state privind sistemul fiscal global Liderii celor mai […]

Detalii

Un studiu realizat în perioada 15 iulie- 15 august de GI Romania cu ajutorul Dora Market Research by Happy Recruiter ne aduce în față răspunsuri de la 1.548 de persoane. Prin acest studiu am încercat să aflăm care sunt efectele încă nevăzute ale pandemiei asupra pieței muncii? Ce îi motivează pe candidați să aleagă un […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter