Secțiune susținută de

Vrei să participi la Gala Business Edu Awards 2012?

Portal HR \ Actual \ Vrei să participi la Gala Business Edu Awards 2012?

Dacă te ocupi de training și dezvoltare într-o organizație, știi cât de critică este pentru succesul companiei alegerea programelor și furnizorilor de training. De la definitivarea unei strategii până la identificarea celor mai bune soluții prin care o poți pune în practică, drumul este lung si dificil. Cum alegi dintre toate companiile de training disponibile pe piață, cum faci diferența între programele oferite, cum știi care este cel mai potrivit trainer pentru angajații tăi?

Participarea la Gala Business Edu Awards de pe 25 aprilie 2012 are șanse mari să te ajute să găsești răspunsuri bune la aceste întrebări. În plus, e o ocazie foarte bună de a te familiariza cu modul în care alte organizații și-au pus în practică programele de dezvoltare.

Dacă ne convingi cât de important este pentru performanța ta și a organizației tale să participi, te trimitem noi (avem 2 bilete de acces gratuit la eveniment).

Ce trebuie să faci ca să câștigi?

Să ne scrii pe adresa office@portalhr.ro până la data de 18 aprilie și să ne povestești o situație deosebită din experiența ta de profesionist HR și cum ai reușit să o depășești. Ideal ar fi să ne scrii despre un context legat de training și dezvoltare, despre o experiență cu un program de training sau un trainer (fără să oferi nume) și despre consecințele ei asupra organizației/angajaților/performanței tale.

Câștigătorii îi vom anunța pe 19 aprilie pe PortalHR.

Data articol: aprilie 2, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam