Secțiune susținută de

Vrei sa-ti schimbi jobul?

Portal HR \ HR Pedia \ Vrei sa-ti schimbi jobul?

In afara se vorbeste mult despre faptul ca depasirea crizei economice va atrage dupa ea o criza a talentelor si asta pentru ca, din nevoia de a taia costurile si nu numai, organizatiile au luat in aceasta perioada masuri nepopulare care le-au zdruncinat imaginea in ochii angajatilor. In consecinta, acestia se gandesc serios sa isi paraseasca actualii angajatori, ceea ce anunta in exod masiv si provocari majore pentru companii.

La noi criza mai dureaza, sau cel putin asa indica previziunile economice, un motiv in plus sa ne gandim la efectele pe care le are asupra relatiei dintre angajator si angajat. Ne putem astepta si noi la un fenomen similar cu cel descris in vest in termeni de migratie a talentelor?

Ti-a zdruncinat criza increderea in actualul angajator? Ai acumulat nemultumiri si frustrari si astepti doar sa se redreseze economia si piata muncii pentru a cauta un alt job? Sau, din contra, esti multumit de ceea ce ti se intampla din punct de vedere profesional si nu ai motive sa cauti „fericirea” in alta parte?

Raspunde da sau nu la intrebarea de mai jos si ajuta-ne sa intelegem impreuna in ce masura criza despre care se tot vorbeste in termeni financiari este sau nu o criza de incredere.


Dupa ce trece criza, intentionati sa va cautati un alt loc de munca?

Loading ... Loading ...

Multumim pentru participare! Vom publica o interpretare a rezultatelor intr-un articol viitor!

Data articol: ianuarie 13, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam