Secțiune susținută de

10 zile până la cursul de recrutare HIRE HIGHER organizat de Career Advisor

Portal HR \ Actual \ 10 zile până la cursul de recrutare HIRE HIGHER organizat de Career Advisor

Săptămâna trecută vă invitam să vă înscrieți la cursul de recrutare pe care îl organizăm la sfârșitul acestei luni, pe 30 și 31 mai, în București. Ca să pregătim puțin terenul pentru ceea ce urmăm să discutăm la curs, v-am pregătit azi o detaliere a tematicii cu trimiteri către articole relevante de pe PortalHR.

Vom vorbi despre:

  • Employer branding – pentru că HR-ul trebuie să își asume un rol strategic în definirea brandului organizațional, fie că este vorba de implicarea în conținutul și comunicarea blogului de companie sau de punerea la punct a unor instrumente performante de recrutare mobilă.
  • Personal branding pentru recrutori si manageri – pentru că reputația organizației este direct influențată de reputația profesioniștilor care o reprezintă în comunicarea cu exteriorul și pentru că trăim într-un univers conectat în care „veștile rele” sunt diseminate incredibil de ușor.
  • Recrutarea prin social media – pentru că succesul proceselor de recrutare și de management al talentelor depinde covârșitor de abilitățile „sociale” ale evaluatorilor.
  • Profilul de performanță al postului – pentru că, de mult timp, competențele nu mai garantează performanța.

Lista subiectelor pe care le vom discuta prin studii de caz și exemple concrete este, evident, mult mai generoasă. Dacă v-am trezit interesul și vreți să vă antrenați abilitățile de recrutare socială în compania profesioniștilor CareerAdvisor, vă așteptăm mesajele la cătălina.bilan@careeradvisor.ro.

Data articol: mai 21, 2013

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam