Secțiune susținută de

27 iunie: Social Recruiting & Employer Branding Essential Skills

Portal HR \ Evenimente \ 27 iunie: Social Recruiting & Employer Branding Essential Skills

Learning Network în parteneriat cu OGI EUROPE organizează pe 27 iunie la București ediția a doua a Social Recruiting Conference.

De ce social recruiting și employer branding?

Recrutarea este un proces complex, de aceea o strategie eficientă de recrutare include un mix de instrumente prin care ajungi la audiența de care ei nevoie. Într-o piață a muncii din ce în ce mai competitivă ai nevoie de abilități noi în căutarea celor mai buni candidați. Recrutarea în social media dă randament atunci când știi să ai grijă de brandul de angajator. Iar evenimentul susținut de Jorgen Sundberg la București atinge cele două componente.

CINE ESTE JORGEN SUNDBERG?

Este fondator și CEO al Link Humans, agenție de marketing și empployer branding în Marea Britanie, co-fondator al blogului The Undercover Recruiter și autor al podcastului The Employer Branding Podcast.

Agenda

8:45 – 9:30 – Înregistrarea participanților

9:30 – 13:00 – Jorgen Sundberg – Recruiting Through Social Media

13:00 – 14:00 – Lunch

14:00 – 17:30 – Jorgen Sundberg – The Innovative Employer Branding Workshop

Cine participă?

Learning Network are tradiția ca alături de experți internaționali să surprindă și cele mai importante aspecte ale pieței din România prin vocile unor experți și specialiși autohtoni. Anul acesta alături de noi vor fi Mădălina Uceanu – Career Advisor pentru secțiunea Social Recruiting și Daniela Tudor – Buticul de Inspirație – pentru secțiunea Employer Branding.

Taxa de participare:

180 Euro Sesiunea Social Recruiting

180 Euro Sesiunea Innovation in Employer Branding

290 Euro Întregul eveniment

750 Euro Grup de 3 persoane

Abonații PORTAL HR beneficiaza de 10% reducere folosind codul PHR10.

Pentru alte detalii și înscriere persoana de contact este Clementina Anghelache – 0770414202 si clementina.anghelache@learningnetwork.ro.

Data articol: iunie 13, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam