Secțiune susținută de

3 întrebări pentru cei care nu sunt de acord cu tine

Portal HR \ Actual \ 3 întrebări pentru cei care nu sunt de acord cu tine

Am auzit pe undeva că ceea ce ne deranjează cel mai mult la ceilalți spune, de fapt, ceva despre noi. Unii o iau ca atare și concluzionează că, de fapt, ceea ce considerăm a fi defectele celorlalți sunt, de fapt, defectele noastre. Alții înțeleg și surprind nuanțele relațiilor noastre în contradictoriu, implicațiile pentru ceea ce suntem de fapt, căci nu totul e alb sau negru, nu?

Oricum ar fi, discuția despre „celălalt” și despre modul cum ne raportăm la cei diferiți de noi sau, și mai critic, la cei cu păreri opuse, este una veche de când lumea și nu strică să o privim într-o lumină nouă, având în vedere că sunt probabil rare zilele când toți cei cu care intrăm în contact gândesc și acționează asemenea nouă, în mediul de lucru sau acasă.

Pentru azi vă recomandăm, așadar, să descoperiți cele 3 întrebări pe care merită să le puneți celor cu care aveți dispute/neînțelegeri etc. Urmăriți prezentarea TED și, dacă puneți în aplicare sugestiile, vă așteptăm cu o relatare pe care o vom publica pe PortalHR:

În ce contexte credeți că pot fi utile cele trei întrebări menționate în prezentarea de mai sus? Cum au reacționat cei cărora le-ați pus? Cum v-au ajutat în relația cu ceilalți?

Data articol: noiembrie 25, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam