Hot Now

5 + 95 site-uri pentru cariera ta

28 01 2014, Career Advisor , Un comentariu, 5.448 afisari

Asaltați de site-uri despre interviuri, cariere, alegeri în viața profesională etc, este adesea greu să stabilim care idei sunt valoroase/valabile și care nu fac altceva decât să ne încarce inutil cu informații fără de care, de fapt, ne-am descurca mult mai bine singuri. În acest context, o listă a celor mai utile/importante site-uri de carieră se poate dovedi mai mult decât utilă. Și este vorba despre o listă compilată de una din cele mai renumite publicații de business din lume: Forbes.

Care sunt, așadar, site-urile de carieră pe care le recomandă Forbes (nici mai mult nici mai puțin decât 100?

1. A Better Interview (nu doar un site de joburi, oferă posibilitatea de a vorbi direct cu un consultant HR cu experiență despre interviuri, întrebări dificile etc.)

2. Secțiunea despre cariere a site-ului About.com (vă puteți abona la newsletter pentru a primi cele mai recente idei/articole/sfaturi privind alegerea carierei, domeniile în creștere, competențele de dezvoltat etc.)

3. Absolutely Abby (site-ul unui specialist in recrutare si HR, plin de articole pe teme legate de cariera, relevant atât pentru candidați cât și pentru companii)

4. Blogging4Jobs (axat pe tot ceea ce înseamnă social media și, implicit, recrutarea socială, site-ul abundă în resurse, de la articole la cărți electronice gratuite, webinare etc… doar timp să aveți să le citiți și pune în practică:-))

5. Boredom to Boardroom (idei practice pentru candidații activi dar la fel de valoroase și pentru cei care „vor să fie pe fază” atunci când vine vorba de carieră și evoluție profesională)

Descoperiți și celelalte 95 de site-uri de carieră recomandate de Forbes citind tot articolul The Top 100 Websites For Your Career.

Comentarii (1)
  1. Sanse egale spune:

    Foarte utila lista. In cariera, este bine sa invatam in mod constant, iar aceste site-uri ne pot ajuta.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Toamna aceasta, comunitatea IT din România este invitată să participe la DevCon Live – cea mai mare serie de conferințe de tehnologie, desfășurate în mediul online. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live este un hub de tehnologie ce va fi activ toată luna noiembrie  și va susține 4 săptămâni pline […]

Detalii

Câştigul salarial mediu net lunar la nivelul economiei naţionale a fost anul trecut de 2.986 lei, în creştere cu 13% (+344 lei) comparativ cu anul precedent, iar câştigul salarial mediu brut lunar a fost 4.853 lei, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri. Conform INS, angajatorii au cheltuit în medie, într-o lună, 5.092 lei […]

Detalii

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter