Secțiune susținută de

6000 de proiecte Ascendis gestionate in Oraroo

Portal HR \ Main \ 6000 de proiecte Ascendis gestionate in Oraroo

Rapid după implementare, Oraroo a devenit instrumentul de baza pentru planificarea si urmărirea executării proiectelor. A dus la creșterea satisfacției clienților prin planificarea calendaristica a sesiunilor cat si a trainerilor cei mai potriviți, direct de responsabilul de cont, cat si prin eliminarea situațiilor de pierdere oportunități din cauza unor suprapuneri resurse sau erori de comunicare. De asemenea, a redus efortul de gestiune administrativa a evidentei facturărilor.

Ascendis, una din cele mai mari firme de training si consultanta din Romania,  are o echipă de 100 de persoane, in majoritate consultanții/traineri, care lucrează in general autonom, pe proiecte de durate mici (de câteva zile). Planificarea livrărilor de training-uri necesita un efort operațional foarte mare din partea echipei de suport si uneori fără rezultatele scontate, având un potențial impact negativ asupra relației cu clienții.

Oraroo a fost implementat in Ascendis la începutul anului 2020. Platforma permite planificarea, direct de către responsabilii de cont, a trainerilor pentru prestarea sesiunilor de formare. Comunicarea cu consultanții referitor la rezervări si planificări se realizează in Oraroo, cat si automat, in agenda lor in Outlook.

Implementarea Oraroo a făcut ca procesul de livrare sa devina determinist si sustenabil, fără creșterea necesarului de efort administrativ. S-au mai eliminat si situațiile de pierdere oportunități din cauza unor erori de suprapunere resurse sau erori de comunicare.

Suplimentar, o parte din efortul administrativ a putut fi reorientat si s-a realizat si evidenta training-urilor efectuate si nefacturate. In acest fel s-a obținut si o abordare sistemica a procesului de facturare si eliminare a întârzierilor asociate.

Adopția utilizării interne a platformei, a făcut ca Oraroo sa devina instrumentul de baza pentru planificarea si urmărirea executării serviciilor in proiecte. Astfel echipa Ascendis a gestionat pentru livrare mai mult de 6000 de proiecte in Oraroo.

Cu Cristi si Bogdan, fondatorii Oraroo, mă cunosc de foarte mulți ani. Viețile noastre profesionale s-au intersectat in trecut la companii mari pentru care am lucrat împreuna in proiecte de succes implementând aplicații software de business. Astfel încât atunci când mi-au povestit de Oraroo, soluția lor de gestiune a muncii, proiectelor si automatizare in HR, am fost foarte interesat.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul ca nevoile noastre si-au găsit rezolvarea rapid in funcționalitățile platformei, care ne oferă o planificare mai buna a resurselor interne si o evidenta a alocării consultanților pe fiecare proiect. La Ascendis avem mai mult de 100 consultanți, 200 proiecte in paralel, iar Oraroo ne permite sa avem o evidenta clara a volumului de munca si disponibilității angajaților noștri.

După primele zile de lucru cu Oraroo, am decis ca „ce nu se afla in Oraroo, nu exista!”. Folosim deja de 1 an si este foarte ușor de folosit, intuitiv, la costuri foarte accesibile. Este integrat cu mediul nostru Microsoft si se afla in cloud, așa încât nu avem nevoie de personal IT. „ a declarat Andrei Goşu, Managing Partner în cadrul Ascendis.

 „Apreciem încrederea echipei Ascendis in Oraroo si suntem incantați ca in colaborarea noastră pe termen lung, realizam soluții ce cresc productivitatea si permit concentrarea fără griji pe creșterea afacerii„, a spus Cristian Mindricelu, coFounder Oraroo.

Despre Ascendis

Înființată în urmă cu 23 de ani, una din cele mai mari firme de training si consultanta din Romania, compania Ascendis are în prezent linii de business în training, coaching, consultanță, team building, microlearning, certificări HR, LSS, si Agile.

Indiferent de cerințele diverse si complexe ale cerințelor, Ascendis combina in serviciile sale metodologii si instrumente moderne de învățare împreuna cu consultanți cu experiența.

Despre Oraroo

Modelul de lucru la distanță al companiilor de servicii creative și profesionale necesită soluții pentru gestionarea muncii.

Într-un moment în care atât de multe companii caută câștiguri de productivitate, prin centralizarea informațiilor într-o singură viziune holistică și în timp real, se elimina riscul de supra-alocare și se împuternicesc managerii de proiect să ia decizii pro active.
În același context al muncii la distanță, angajaților trebuie să li se faciliteze accesul ușor la informațiile legate de muncă, precum și procese rapide si digitale de administrare pentru a menține un nivel ridicat de implicare.

Abordând nevoile de mai sus, Oraroo își propune să îmbunătățească performanțele operaționale și financiare ale companiilor de servicii profesionale si unește intr-un singur sistem managementul de proiectgestionarea resurselortarifarea și facturarea contractelor, administrarea forței de muncă, business intelligence și integrarea cu sistemele existente.

Pentru detalii referitoare la serviciile Oraroo va rugam sa folosiți următoarele modalități de contact
Web: www.oraroo.ro
Email: contact@oraroo.ro

Data articol: iulie 5, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam