Secțiune susținută de

Abilități de vânzare pentru recrutori

Portal HR \ Evenimente \ Abilități de vânzare pentru recrutori

Știm, o să spuneți că recrutorii nu au nicio legătură cu vânzarea, dar trebuie să vă contrazicem. Chiar dacă nu luăm în calcul faptul că există posibilitatea de a interpreta aproape tot ceea ce facem pe parcursul unei zile ca un proces de vânzare/cumpărare, tot nu putem omite latura esențială a jobului unui recrutor: aceea de a „vinde” corect și atractiv un job către candidați.

Mențiunea „corect” este, în opinia noastră foarte importantă și asta pentru că nu am recomanda niciodată prezentarea unui job și/sau a unei companii drept ceea ce nu este. În același timp însă, abilitatea de a vinde idei/imagini/concepte se poate dovedi critică în momentele decisive ale procesului de recrutare (dar nu numai).

Webinarul de pe ERE pe care vi-l recomandăm pentru data de 28 august abordează acest subiect sensibil dintr-o perspectivă pragmatică. Așa cum spune și Dan Pink, chiar dacă nu lucrăm la vânzări, cu toții vindem de fapt ceva, un motiv suficient de bun pentru a ne pune problema cum putem dezvolta aceste abilități de „non-sales selling” utile în viața profesională zilnică.

Organizatorii ne promit că până la finalul webinarului vom fi aflat:

– Cele trei abilități esențiale de vânzare pentru succesul proiectelor de recrutare în care suntem implicați ca recrutori;

– Elementele de bază ale procesului de cumpărare și modul în care procesele de recrutare trebuie aliniate cu cel în care candidații și clienții iau deciziile de cumpărare;

– Cea mai mare greșeală pe care o fac recrutorii atunci când vine vorba de abilități de vânzare… și cum o putem evita!

Descoperiți mai multe informații și înscrieți-vă la webinarul ERE Essential Sales Skills For Recruiters de pe 28 august 2013.

Data articol: august 19, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam