Secțiune susținută de

Altfel de programe de dezvoltare pentru liderii cu potential

Portal HR \ Evenimente \ Altfel de programe de dezvoltare pentru liderii cu potential

In conditiile in care bugetele de orice fel (si mai ales cele pentru resurse umane) au scazut dramatic pe vreme de criza si avand in vedere costurile pe care plecarea unui „talent” din organizatie le atrage dupa sine, e de asteptat ca putine organizatii sa isi poata permite sa functioneze in absenta unor programe bine puse la punct de fidelizare si dezvoltare a celor cu potential.

Webcast-ul pe care vi-l propunem pentru data de 1 iunie 2011 trateaza subiectul dezvoltarii dintr-un punct de vedere care noua ni se pare cel putin provocator. Astfel, propunerea este de a aborda problema aceasta nu doar din punctul de vedere al nevoilor de dezvoltare a abilitatilor si cunostintelor, ci si a imbogatirii pe dimensiuni despre care de obicei se vorbeste mai putin sau deloc: cea intelectuala si emotionala, in stransa legatura cu traseul de cariera si cu prezenta in retelele sociale.

Participa la webcastul A New Lens for Reframing Your High-Potential Leadership Program pentru a descoperi efectul benefic la nivel de retentie si angajament al programelor care au in vedere si nevoile mai degraba volatile ale angajatilor cu potential si fara de care organizatia nu are prea multe sanse de succes.

Data articol: mai 23, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam