Secțiune susținută de

Business Edu Expo – primul târg virtual dedicat dezvoltării profesionale

Portal HR \ Evenimente \ Business Edu Expo – primul târg virtual dedicat dezvoltării profesionale
Business-Edu, cel mai important publisher din industria de Learning & Development din România, demarează un nou proiect online Business-Edu Expo, destinat directorilor de Resurse Umane din companii, directorilor generali, antreprenorilor, dar și firmelor de training și consultanță.Aflat la prima ediție, Business-Edu Expo are 25 de expozanți virtuali,companii de referință din Learning & Development. Târgul este un instrument creat pentru a consolida comunicarea bidirecțională între industria de Learning & Development (în special companii de training, consultanți în dezvoltarea carierei, coaching etc.) și mediul de business autohton.Târgul virtual este construit pe o platformă online de ultimă generație ce asigură un cumul semnificativ de instrumente de marketing online. Ideea de târg virtual a apărut ca urmare a unei nevoi evidente de intensificare a comunicării – pas important în luarea deciziei de selecție a companiilor care să livreze expertiza pentru mediul de business. Pe de altă parte, toți cei interesați de o dezvoltare profesională și, implicit, personală își vor găsi pe această platformă experții cu care vor putea lucra pentru a-și atinge obiectivele.

„Pornind de la unul dintre principiile Business-Edu: Generăm și cultivăm bucuria de a învăța pentru a fi mai bun, mai performant, obiectivul nostru este de a oferi instrumentele necesare în identificarea soluției de învățare pentru fiecare”, a adăugat Clementina Anghelache, publisher al Business-Edu.Participanții vor putea folosi un canal performant de relaționare cu potențialii parteneri de afaceri. Prin formula special gândită, expozanții au posibilitatea de a prezenta vizitatorilor o imagine clară a companiei lor, a cursurilor pe care le realizeaza și a trainerilor.
Business Edu își propune astfel să ofere soluții optime de rezolvare a unor strategii și cerințe profesionale într-un timp cât mai scurt și pe o cale cât mai rapidă, alegând mediul virtual ca instrument.Facilitatile esențiale de interactivitate sunt oferite de posibilitatea doritorilor de a se înscrie online la cursuri chiar în timpul târgului și de formula de chat care îi ajută atât pe expozanți, cât și pe vizitatori, să comunice direct (asemeni unei întâlniri reale) pentru a analiza detalii privind tematicile cursurilor, modul de abordare a subiectelor, avantajele participării la un curs etc.
Targul virtual Business-Edu Expo se va desfășura în perioada 20 februarie – 15 martie și poate fi accesat aici.

Data articol: martie 5, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam