Secțiune susținută de

Câștigă o identitate profesională

Portal HR \ Opinia consultantului \ Câștigă o identitate profesională

Dacă ești la început de drum în carieră și ai dilema alegerilor corecte sau dacă ești în perioada de maturitate profesională dar ai ajuns să conștientizezi faptul că „drumurile” pe care le-ai parcurs până acum ar putea să nu mai fie cele mai viabile și pentru viitor, s-ar putea să te afli în situația în care să trebuiască să te reinventezi.

Absolut esențială pentru înțelegerea modului în care reiventarea face parte firească și din viața noastră profesională, cartea Identitatea profesională a Herminiei Ibarra este acum disponibilă și în limba română (publicată la Editura Curtea Veche cu sprijinul Hart Human Resource Consulting și PortalHR).

Și pentru că nimic nu se compară cu experiența parcurgerii nemijlocite a unui text care îți va marca definitiv modul în care te poziționezi vizavi de carieră și schimbare profesională, te provocăm la concurs. Poți câștiga un exemplar din Identitatea profesională de Herminia Ibarra oferit de PortalHR.

Ce să faci ca să participi? Scrie-ne la office@portalhr.ro despre un eveniment din traseul tău profesional de până acum care te-a făcut să îți pui serios problema schimbării și reinventării. Data limită este 25 noiembrie 2011, urmând ca până pe 30 noiembrie să anunțăm câștigătorul pe PortalHR.

Mult succes!

Data articol: noiembrie 17, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam