Secțiune susținută de

Cele mai bune proiecte CRS, premiate la Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023

Portal HR \ Actual \ Cele mai bune proiecte CRS, premiate la Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023

A treia ediție a BIZ SUSTAINABILITY AWARDS a avut loc miercuri, 28 iunie, la Palatul Universul din București, în Teatrul Apollo 111.

BIZ SUSTAINABILITY AWARDS premiază excelența și oferă recunoaștere acelor strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, de la companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Înainte de gală, un manifest pentru sustenabilitate a fost prezentat cu ajutorul unor invitați care au venit cu propriile experiențe în măsură să ofere inspirație.

Alina Greavu, activistă pentru mediu și drepturile omului, fondatoarea Asociației ALUZIVA, a vorbit despre sustenabilitate în modă, despre fundraising, dar și despre școală.

Marta Ușurelu, owner Biz, a purtat apoi un dialog despre inițiativele cu impact pe termen lung alături de Irina Manuela Butnaru, Corporate Communications Manager & Spokesperson, Penny și Sorin Anagnoste, consultant si lector la Facultatea de Administrarea Afacerilor (ASE).

Înaintea Galei, Claudiu Butacu, Co-fondator și președinte EfdeN, a căutat să răspundă dacă se poate preda sustenabilitatea.

După o doză concentrată de informație și inspirație, a treia ediție a Galei BIZ SUSTAINABILITY AWARDS a adus pe scenă câștigătorii din acest an, care au primit trofeele din partea unor oameni la fel de implicați și preocupați de viitorul sustenabil.

Printre cei care au anunțat laureații BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 s-au aflat Roxana Răcănel, People Catalyst, ARGGO Consulting, Andra Răileanu, Business Development Manager, GfK, Loredana Hatingher, Business Director, Mantia AdAgency (Mercury 360), Alexandru Ion, cofondator Nexus Gaming, Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director, Starcom Romania, Diana Cosmin, creator de conținut FineSociety, curator al revistei Haute Culture, Camelia Munteanu, CSR Coordinator, UP România, Alina Bacalu, Sustainability & Corporate Communication Manager, Regina Maria, Sabina Știrb, Head of Communications, Samsung Electronics, Violeta Niculuț, Marketing Manager, Anchor Grup și Andrei Bereandă, Head of Digital, PRO TV.

Trofeele BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 au fost realizate de artistul plastic Ovidiu Toader din material reciclabil și sunt unele dintre cele mai râvnite trofee de către toți cei implicați în domeniul sustenabilității.

Câștigătorii BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023

 • Community Hero: UniCredit Bank
 • Leadership Hero: Philip Morris România
 • Sustainable Business Hero: Penny
 • Sustainable Business Hero: Rehau
 • Social Impact Hero: Lidl
 • Next Generation Hero: Avon
 • Sustainable Business Hero: Sesderma
 • Education Hero: Rompetrol
 • Education Hero: Fundația Arctic
 • Tech for Good: Vodafone
 • Change Champion: Air France – KLM
 • Social Impact Hero: Asociația Zi de Bine!

Data articol: iunie 30, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam