Secțiune susținută de

Cum să recrutezi ca un specialist în marketing

Portal HR \ Evenimente \ Cum să recrutezi ca un specialist în marketing

Dacă am introdus în limbajul HR-ului sintagma brand de angajator, e firesc să ne punem problema care sunt abilitățile de marketing necesare pentru gestionarea eficientă a proceselor de recrutare în contextul acestei abordări inovatoare și absolut necesare.

Webinar-ul HCI pe care vi-l recomandăm pentru data de 16 februarie 2017 abordează subiectul recrutării sociale în era LinkedIn-ului, evidențiind modul în care recrutorii își pot lărgi aria de căutare a candidaților mult dincolo de refrințele interne și de contactele din rețeaua personală. Pasul următor pe care HR-ii trebuie să îl facă este acela de a se poziționa ca specialiști în marketing, utilizând eficient tehnici de management al brandului, de conversie, creare de lead-uri pentru a atrage și convinge candidați valoroși să fie interesați de pozițiile vacante pentru care se recrutează.

În cadrul webcastului veți avea ocazia să asistați la discuția dintre un specialist HR și un Chief Marketing Officer. Ei vor dezbate modul în care cele două zone de competență și responsabilități pot și trebuie să se întâlnească în companiile de succes.

Înregistrați-vă la webinar pentru a descoperi care sunt tehnicile de marketing prin care puteți atrage candidați, cum să folosiți informațiile din analizele tipice marketing-ului pentru a prezice disponibilitatea candidaților și cum să vă pregătiți pentru noile roluri specializate care vor face parte din departamentul de HR.

Nu mai stați pe gânduri, înscrieți-vă acum la webinarul How to Recruit Like a Marketer din 16 februarie 2017.

Save

Data articol: februarie 9, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam