Secțiune susținută de

Cum se schimbă rolul specialistului în training și dezvoltare

Portal HR \ HR Pedia \ Cum se schimbă rolul specialistului în training și dezvoltare

Dacă în ultimul timp am vorbit mult despre modul în care mediul online schimbă rolul HR-ului, tehnicile de recrutare și modul în care se construiește brandul de angajator, trebuie să nu trecem cu vederea nici ceea ce se întâmplă în zona de training și dezvoltare și mai precis, modul în care se modifică rolul specialistului L&D.

Impactul acestor modificări ar trebui să fie vizibil la nivel de procese și strategii dar, în egală măsură, în definirea setului de competențe critice pentru un angajat performant în această poziție.

Astfel, webcast-ul HCI pe care vi-l recomandăm pentru data de 7 aprilie 2015, promite să discute aspectele care se schimbă în mediul de training și dezvoltare pornind de la așteptările diferite ale celor care învață, continuând cu fluxul foarte rapid de informație și concluzionând cu faptul că trebuie avută în vedere o trecere de la abordarea tradițională axată pe individ la una holistică ce are în vedere procesul de training la nivel organizațional și sistemele care îl susțin.

Ca și în cazul celorlalte zone din HR, aceste schimbări aduc noi provocări specialiștilor în training și dezvoltare, printre cele mai dificile fiind acelea de a se menține relevanți, eficienți și de a avea impactul necesar pentru performanță organizațională pe termen lung.

Aflați mai multe despre subiectele care vor fi abordate în webcast și înscrieți-vă acum: The Changing Role of the L&D Professional: How to Stay Relevant, Effective and Impactful.

Data articol: martie 31, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam