Hot Now

Cum va fi „munca în viitor”? Cum vor evolua organizațiile?

18 07 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.287 afisari

Workers of the world/ Re-make the world/ Under the guidance of inspiration/ And wise laws./

Create the beautiful music/ Our innermost happiness suggests./ Delight the future./ Create happy outcomes.” (Ben Okri)

Cum ar fi să putem „încânta viitorul’, să creăm rezultate fericite și să fim plătiți pentru asta? Cum ar arăta organizațiile care să ne ofere cadrul visat?

Inspirați de aceste idei, vă invităm pe 19 septembrie 2013 la Conferința CIPD100. The future of work. The future of organisations.

Keynote speaker-ul acestei conferințe este Dr. Naomi Stanford, consultant și autor de manuale CIPD, autoarea modelului Stanford de restructurare organizațională, vorbitor TED.

Discursul lui Naomi Stanford se bazează pe multă experiență de cercetare, de lucru și de consultanță în organizații internaționale. Alături de prestigioși practicieni români, ea ne va expune punctul de vedere propriu privind implicațiile demografice, tehnologice și de mediu într-o formulă nouă a muncii.

În a doua jumătate a zilei, Dr. Stanford va susține un Master Class pe tema Organisational Design.

AGENDA

 • 09:30 – 10:00 Primirea participanților
  • 10:00 – 11:00 Keynote Speech. Future of Work. – Dr. Naomi Stanford
  • 11:00 – 11:30 Networking coffee
  • 11:30 – 13:00 International panel. Future of Organisations 
  • 13:00 – 14:00 Networking lunch
  • 14:00 – 18:00 Workshop. Organisational

 

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri găsiți pe link-ul de aici, la telefon 021 314 88 00 sau scriind un e-mail la cipd@hrenterprise.ro.

HR Enterprise, organizatorul conferinței, este centru internațional acreditat CIPD și oferă comunității de HR din România un portofoliu de produse și servicii de HR și dezvoltare profesională.

CIPD – The Chartered Institute for Personnel and Development, www.cipd.co.uk este cea mai mare asociație profesională a practicienilor de HR cu sediul în Europa, cu peste 135 000 de membri și o tradiție de un secol. 

Adauga comentariu

Cele mai noi

La o simplă accesare a celui mai utilizat motor de căutare, spre exemplu, pentru ”influencer”, obții rapid (în doar 0,49 de secunde) 473.000 de rezultate. Poți afla că există Social Media Stars Index, care îi ordonează pe cei mai importanți dintre ei, și că, de curând, ANAF a declanșat o campanie de verificări ce vizează […]

Detalii

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 8 decembrie, între orele 14.00-16.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema: Povești despre date, tehnologie, diversitate, egalitate și incluziune. La această ediție se vor aduce exemple concrete de transformare a afacerii prin tehnologia aliniată la principiile “Diversity Equality and Inclusion” și de instalare […]

Detalii

–          Peste 60% din angajații români care își caută un alt job se consideră subapreciați la locul de muncă actual –          Aproape 19% consideră că și-au îmbunătățit abilitatea de a atrage venituri –          61% s-ar gândi să accepte un loc de muncă în străinătate, dacă acesta le permite să lucreze la distanță Ediția de toamna a studiului Randstad Workmonitor indică […]

Detalii

Creșterea ratei inflației pune presiune pe majorările salariale bugetate de companiile private din România pentru 2022, estimate anterior în medie la 7%, care ar trebui revizuite în sus cu două – trei puncte procentuale, pentru a compensa erodarea puterii de cumpărare, reiese din a doua parte a studiului PayWell 2021, realizat de PwC România. Majoritatea […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter