Hot Now

Cum va fi „munca în viitor”? Cum vor evolua organizațiile?

18 07 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.638 afisari

Workers of the world/ Re-make the world/ Under the guidance of inspiration/ And wise laws./

Create the beautiful music/ Our innermost happiness suggests./ Delight the future./ Create happy outcomes.” (Ben Okri)

Cum ar fi să putem „încânta viitorul’, să creăm rezultate fericite și să fim plătiți pentru asta? Cum ar arăta organizațiile care să ne ofere cadrul visat?

Inspirați de aceste idei, vă invităm pe 19 septembrie 2013 la Conferința CIPD100. The future of work. The future of organisations.

Keynote speaker-ul acestei conferințe este Dr. Naomi Stanford, consultant și autor de manuale CIPD, autoarea modelului Stanford de restructurare organizațională, vorbitor TED.

Discursul lui Naomi Stanford se bazează pe multă experiență de cercetare, de lucru și de consultanță în organizații internaționale. Alături de prestigioși practicieni români, ea ne va expune punctul de vedere propriu privind implicațiile demografice, tehnologice și de mediu într-o formulă nouă a muncii.

În a doua jumătate a zilei, Dr. Stanford va susține un Master Class pe tema Organisational Design.

AGENDA

 • 09:30 – 10:00 Primirea participanților
  • 10:00 – 11:00 Keynote Speech. Future of Work. – Dr. Naomi Stanford
  • 11:00 – 11:30 Networking coffee
  • 11:30 – 13:00 International panel. Future of Organisations 
  • 13:00 – 14:00 Networking lunch
  • 14:00 – 18:00 Workshop. Organisational

 

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri găsiți pe link-ul de aici, la telefon 021 314 88 00 sau scriind un e-mail la cipd@hrenterprise.ro.

HR Enterprise, organizatorul conferinței, este centru internațional acreditat CIPD și oferă comunității de HR din România un portofoliu de produse și servicii de HR și dezvoltare profesională.

CIPD – The Chartered Institute for Personnel and Development, www.cipd.co.uk este cea mai mare asociație profesională a practicienilor de HR cu sediul în Europa, cu peste 135 000 de membri și o tradiție de un secol. 

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter