Secțiune susținută de

De ce are HR-ul nevoie de cifre

Portal HR \ Evenimente \ De ce are HR-ul nevoie de cifre

Pentru că munca HR-ului nu este deloc una atât de volatilă pe cât pare la prima vedere și, din păcate, cu cât batem mai multă monedă pe partea aceasta cu volatilitatea, șansele de a ne poziționa ca partener strategic în business scad vertiginos. Managementul companiei are nevoie de dovezi clare (a se citi: cifre) pentru a înțelege de ce e nevoie de recrutări din afară, de programe de training etc.

Conform unui studiu Oxford Economics, doar 31% din departamentele de HR oferă informații despre cifrele din spatele managementului de HR. Pentru restul, dar și pentru cei care vor să înțeleaga cum pot utiliza aceste informații mai bine, webinarul HCI pe care vi-l recomandăm este un prim pas esențial.

Descoperă cum poți prezice mai bine nevoile viitoare de talente și cum poți pune la punct o planificare a resurselor umane care să susțina efectiv performanța organizațională.

Află mai multe informații și înscrie-te la webcastul HCI Human Capital Analytics – The Business Imperative de pe 18 iulie 2012.

Data articol: iulie 17, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam