Secțiune susținută de

De ce e importanta rezistenta la stres

Portal HR \ Evenimente \ De ce e importanta rezistenta la stres

Teoretic, raspunsul este la indemana oricui. Mai ales cand vine vorba de munca, de responsabilitati si termene limita, rezistenta la stres este o competenta esentiala. Dar motivele pentru care va recomandam webcastul HCI.org din data de 14 decembrie 2010 sunt pe de o parte relativa indiferenta cu care este tratata aceasta problema de catre lideri si legatura subtila intre capacitatea de accesare a potentialului de inteligenta emotionala si rezistenta la stres.

Daca pana acum expertii afirmau ca o dezvoltare a inteligentei emotionale ii poate ajuta pe lideri sa faca fata mai usor stresului, ultimele cercetari au scos la iveala o cauzalitate rasturnata. Din pacate, se pare ca pe masura ce nivelul de stres creste, capacitatea de a accesa cu succes parghiile inteligentei emotionale scade.

Pornind de la aceasta descoperire, webcast-ul acesta va lua in discutie impactul pe care il are stresul asupra inteligentei cognitive si emotionale (2 competente critice in procesul de luare a deciziilor) si modalitatile de dezvoltare ale celor 3 componente specifice unui sistem eficient de rezistenta la stres.

Participantii vor intelege mai bine nu numai motivele obiective pentru care liderii stresati iau decizii proaste, dar si care sunt practicile care trebuie utilizate pentru a face rezistenta la stres o competenta bine dezvoltata atat la nivel individual cat si organizational.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul The Stress Effect: Why Resilience is the New Key Competency for 21st Century Leadership & How to Build It.


Data articol: decembrie 9, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam