Hot Now

Draga Mos Craciun

14 12 2010, Portal HR , Un comentariu, 6.024 afisari

PortalHR iti lanseaza o provocare cu iz de sarbatoare si cu „bataie” lunga in anul care vine. Scrie o scrisoare pentru Mos si spune-i ce ai vrea sa ti se intample in cariera in 2011.

Te-ai putea gandi sa ii povestesti despre ce ai facut in 2010, despre decizii inspirate sau alegeri gresite din care ai ales sa inveti ceva. Daca iti aduni suficient curaj, poti chiar sa ii ceri sa te ajute sa devii in 2011 un career renegade in toata puterea cuvantului.

Poti alege sa ii povestesti si despre oameni care te-au marcat profesional si implicit personal in 2010 si despre cum crezi ca ai putea schimba o abordare inertiala in virtutea careia ai functionat pana acum.

Povesteste-i mosului despre cum te-ai putea reinventa alegand alt drum (un alt job sau o alta zona functionala), de ce ai nevoie ca sa poti face lucrurile sa se intample si incearca sa (iti) raspunzi la 3 intrebari:

1. Ce se intampla daca nu reusesti dar iti revii?

2. Ce se intampla daca reusesti?

3. Ce se intampla daca nu faci nimic?

PortalHR premiaza cea mai frumoasa scrisoare pentru Mos Craciun cu un exemplar din cartea Working Identities a lui Herminia Ibarra.

Concursul se deruleaza in perioada 14 – 21 decembrie, premiul urmand sa fie trimis catre castigator prin posta in cel mai scurt timp posibil.

Ce trebuie sa faci ca sa participi?

1. Scrie scrisoarea catre Mos Craciun.

2. Trimite-o pe mail la adresa office[at]portalhr[punct]ro.

3. Urmareste pagina PortalHR de pe Facebook pentru a vedea daca scrisoarea ta a fost aleasa pentru „batalia” finala.

4. Scrisorile cele mai reusite vor fi postate de noi pe pagina de Facebook a PortalHR, urmand ca fanii sa decida cine primeste premiul.

5. Castigatorul va fi contactat de noi pentru a intra in posesia cartii Working Identities.

Nu mai pierde timpul! Scrie-i Mosului acum si castiga o carte care te poate ajuta sa iti schimbi viziunea despre ce inseamna schimbarea in cariera si in viata!

Comentarii (1)
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Floria, Ioan Nicut and Madalina Uceanu, Portal HR. Portal HR said: Scrie-i Mosului ca sa castigi o carte care te poate ajuta sa te schimbi http://portalhr.ro/?p=1008 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter