Hot Now

E-learning la superlativ – Conferința e-Nforma la a 4-a ediție

31 05 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.014 afisari

e-Nforma a ajuns la cea de-a 4 ediție. Cea mai importantă conferință despre e-learning din România este organizată de cel mai mare provider de soluții e-learning din lume, SkillSoft, și de partenerul român The E-learning Company. Ediția din 18 iunie 2013 a e-Nforma este cea mai importantă nu doar pentru că duce mai departe tradiția unui eveniment care tinde să devină unul de referință în domeniu dar și pentru că în acest an vor participa cele mai importante personalități la nivel internațional din zona e-learning prezente vreodată în România.

Printre prezentatori se numără și John Ambrose, Senior Vice President, Corporate Development & Emerging Business la SkillSoft. John este unul din profesioniștii de referință în zona e-learning, ideile lui au schimbat pentru totdeauna modul în care învățăm. Veți descoperi un personaj carismatic și foarte plăcut care îmbină perfect un mesaj de cea mai bună calitate cu un stil de prezentare cu impact maxim.

Tim Hildreth – Vice President, Product Marketing, Content Products la Skillsoft și Stephanie Pyle – Senior Director, Product Marketing la Skillsoft vor confirma statutul SkillSoft de lider în domeniul e-learning dar și al ideilor din zona tehnologică.

Și pentru că este evenimentul în care noutatea este cuvântul de ordine, veți avea ocazia să îi vedeți pentru prima dată la e-Nforma pe Adina Grigoroiu, Raluca Ioana Dumitrescu și Nicolae Giurescu vorbind despre experiența lor internă și internațională pentru profesioniștii HR și IT deopotrivă.

După sesiunea de prezentări de dimineață urmează, de la 14.00 – la 14.45 două workshopuri la care trebuie să vă înscrieți separat:

Primul este dedicat oamenilor de IT care pot afla informații importante despre certificările acoperite de soluțiile Skillsoft

Al doilea este adresat specialiștilor de HR care vor să obțină informații adiționale relevante despre eficientizarea procesului de training din cadrul organizațiilor lor.

Deși nu este un lucru foarte cunoscut de multă lume, soluțiile e-learning, în special cele de la SkillSoft, sunt folosite de zeci de mii de cursanți. Fie că sunt clienți locali, fie că organizațiile mamă facilitează accesul la soluțiile e-learning sau că vorbim de proiecte dedicate IMM-urilor, SkillSoft este liderul conținutului de calitate în format e-learning și în România.

Pe data de 18 iunie 2013, de la ora 9.00, la hotel Marriott din București, vă invităm să participați la e-Nforma 2013.

Atenție: Accesul la eveniment se face pe baza înscrierii și confirmării acestei înscrieri. Nu există taxă de participare.

Pentru înscrieri, accesați acest link.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter