Secțiune susținută de

Efect direct: implicarea

Portal HR \ Evenimente \ Efect direct: implicarea

Impactul unui nivel mare de implicare a angajatului este usor de surprins la nivel de performanta individuala si, implicit, organizationala. Pe plan local insa putine organizatii, credem noi, isi pun cu adevarat problema cum se ajunge la acet nivel de „angajament” si de ce in absenta lui le este atat de greu sa isi atinga rezultatele dorite.

Relatia angajat/angajator la noi pare sa mai fie inca bazata pe o morala utilitarista mai degraba elementara. Angajatorul nu-si pune problema sa isi fidelizeze si implice angajatii in decizii, in timp ce angajatii isi fac treaba inertial in virtutea unor tipare sociale si culturale la care e greu sa renunte fara sa trebuiasca sa faca efortul de a pune ceva in loc.

In contextul acesta, ideea vehiculata in vest de „angajament” poate sa sune mai degraba utopic sau cel putin filosofic in sensul steril al acestui atribut (a se citi: inaplicabil). Si totusi, exista metode concrete prin care companiile isi pot asigura un nivel sanatos de implicare si fidelitate iar la sfarsitul zilei chiar angajati bucurosi la gandul ca maine e o noua zi de munca.

Webcast-ul HCI pe care vi-l recomandam pentru data de 2 martie ia in discutie aceste modalitati prin care angajamentul poate fi coborat de pe piedestal si cultivat in contextul zilnic al muncii de catre managerii din organizatie.

Participa pe 2 martie la webcast-ul Impacting Engagement in 2011 si descopera care sunt factorii punctuali care asigura implicarea, efectul pe care angajamentul il are asupra organizatiei tale (daca inca nu te-ai convins care ai nevoie de acest ingredient) si care sunt tehnicile efective pe care le poti folosi pentru a creste nivelul de angajament al celor cu care lucrezi.

Data articol: februarie 28, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam