Secțiune susținută de

Eroii despre care nu se vorbeste aproape niciodata

Portal HR \ Evenimente \ Eroii despre care nu se vorbeste aproape niciodata

Daca vorbim mult despre motivatie, despre importanta angajamentului, despre pericolul pierderii talentelor cand trece criza, poate merita sa ne gandim putin si la cei pe umerii carora s-au sustinut organizatiile in aceasta perioada, la cei care au dus si duc greul atunci cand vine vorba de reducerea costurilor si de cresterea productivitatii.

Webcast-ul din 8 februarie de pe HCI.org pe care vi-l recomandam s-a gandit tocmai la ei: la cei cu un pronuntat simt al urgentei, care au continuat sa mearga mai departe sustinandu-si companiile in perioada dificila de recesiune si care se simt acum ignorati si neapreciati. Vestea si mai proasta, in afara de demotivarea lor, este aceea ca ei sunt tinta cea mai buna pentru competitie si pentru vanatorii de capete.

Invata cum sa ii identifici in organizatie si cum sa te asiguri ca, macar in ceasul de pe urma, le oferi recunoasterea si rasplata care sa ii convinga sa ramana.

Inscrie-te acum la webcast-ul Neglected Warriors of the Recession and How to Retain Them During the Recovery din data de 8 februarie 2011.

Data articol: ianuarie 31, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam