Secțiune susținută de

Ești fericit la locul de muncă?

Portal HR \ Opinia consultantului \ Ești fericit la locul de muncă?

În urmă cu ceva vreme am scris pe PortalHR despre una din cărțile care au marcat definitiv și (zicem noi) în bine teoriile motivaționale ale secolului în care trăim. Este vorba de  Starea de Flux: psihologia experienței supreme scrisă de Mihaly Csikszentmihalyi (traducerea din 2007 de la Curtea Veche a cărții cu titlul original Finding Flow: The Psychology of Engagement with Everyday Life, 1997).

Printre altele, autorul lanseaza ideea „scandaloasă” conform căreia putem fi fericiți muncind cu condiția ca anumite lucruri să ni se întample (sau să facem să ni se întâmple).

Dacă ai găsit deja răspunsul la întrebarea din titlul acestui articol sau dacă încă îl mai cauți încă dar simți că ești „pe aproape”, te provocăm să participi la un concurs. Premiul este un exemplar din cartea Starea de flux, oferit în colaborare cu Okian.

Urmărește conferința de mai jos și/sau recitește recenzia noastră și scrie-ne într-un comentariu modalitățile prin care te asiguri că ești fericit(ă) la locul de muncă (sau căile pe care le-ai batut până acum căutând să îți împlinești acest obiectiv). În ce măsură ele rezonează cu teoria lui Csikszentmihalyi și cum te ajută să fii mai motivat(ă), productiv(ă), implicat(ă) în ceea ce faci?

Comentează până la data de 24 octombrie 2011 pentru a câștiga.

Data articol: octombrie 10, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam