Hot Now

Great People Inside și BestJobs ajută recrutorii și companiile să găsească cele mai potrivite talente cu ajutorul testelor psihometrice

28 07 2020, Portal HR , Comenteaza, 382 afisari

BestJobs, una dintre cele mai importante platforme online de recrutare din România se integrează cu Great People Inside pentru a ajuta candidații să își găsească un loc de muncă pe care să îl iubească și recrutorii să găsească candidatul potrivit pentru o angajare de succes.

Această integrare își propune să revoluționeze recrutarea, făcând procesul mai eficient, astfel încât recrutorii să își poată optimiza timpul intervievând doar candidații relevanți pentru poziția disponibilă.

Cine este Great People Inside?

Great People Inside este o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platforma de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă. 

Instrumentele de evaluare Great People Inside sunt dezvoltate de o echipă de psihologi activi în domeniul psihologiei muncii, industriale și organizaționale, experți în psihometrie, statisticieni și  analiști, din România și Statele Unite ale Americii, și se bazează pe o metodologie științifică riguroasă și tehnologie de ultimă generație. Testele sunt adaptate, validate și normate în peste 28 de limbi de circulație internațională, inclusiv în limba română, pe populație reprezentativă demografic.

Platforma Great People Inside -GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016 și a ocupat una dintre primele trei poziții în finala premiilor EuroCloud Europe.

În anul 2019, platforma Great People Inside a fost selectată de către Top Sales Awards, ca fiind printre cele mai bune 10 sisteme de evaluare a resurselor umane la nivel global și s-a clasat printre cele mai bune 15 tehnologii de activare a procesului de vânzări (sales enablement) din lume.

În ultimii 5 ani, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în 28 de țări aflate pe 6 continente, iar din anul 2019 a devenit lider pe piața evaluărilor online de personal din România, cu o cotă de piață de peste 30% și peste 1.000.000 de profiluri în baza de date psihometrică.

Cum funcționează integrarea Great People Inside cu BestJobs?

Evaluarea creată de Great People Inside pentru acest proiect, denumită BestJobs Skills Test, este accesibilă candidaților pentru completare la secțiunea de editare CV, ca opțiune suplimentară.

Știința din spatele tehnologiei măsoară aptitudini cognitive și cinci factori de personalitate, pentru o predicție ridicată a performanțelor profesionale.

Recrutorii care doresc mai multe informații despre un candidat pot solicita să vizualizeze raportul de compatibilitate al candidatului cu postul solicitat. Raportul oferă companiilor și recrutorilor posibilitatea de a evalua potențialul candidaților și a-l pune în compatibilitate cu peste 500 de meserii pentru care exista benchmark-uri naționale.

Cum ajută integrarea cu BestJobs organizațiile, angajatorii și recrutorii?

Angajatorii au posibilitatea să identifice doar acei candidați care au potențialul de a performa într-un anumit post, evitând recrutări defectuoase care pot avea efecte negative importante și costuri foarte mari, indiferent de funcțiile despre care este vorba.

Pot să identifice compatibilitatea candidaților cu rolul și cu organizația, pe baza abilităților inerente ale acestora, să înțeleagă punctele forte și zonele de dezvoltare ale noilor angajați pentru o integrare rapidă, de succes și pentru a obține performanțe ridicate.

Aceste informații cheie despre candidați creează o imagine a acestora dincolo de CV și scrisoarea de intenție, economisind în cele din urmă timp în procesul de recrutare, oferind o impresie mai clară asupra unui potențial angajat înainte de a-l invita la interviu.

De asemenea, în cadrul rapoartelor sunt sugerate întrebări personalizate pentru interviu, astfel încât recrutorii să poată beneficia la maxim de intervievarea unui candidat.

Care sunt avantajele integrării pentru candidați?

Profilul candidaților va fi mai atrăgător pentru angajatori dacă vor avea testul completat și își vor spori șansele de vizualizare și implicit de angajare dacă există compatibilitate cu postul.

Prin completarea evaluării, au șansa să se diferențieze de alți candidați prin argumente științifice și nu doar pe baza CV-ului și a scrisorii de intenție.

Candidații primesc după completarea evaluării un Raport individual, care le oferă oportunitatea de a se cunoaște pe sine mai bine și de a descoperi arii ce necesită dezvoltare, care pot fi adresate ulterior. Însă, pentru a putea primi Raportul Individual candidații trebuie să răspundă la întrebările din evaluare cu sinceritate, fără a încerca manipularea răspunsurilor.

Candidații pot să își găsească jobul ideal pe baza compatibilității propriilor trăsături comportamentale și abilități cu job-ul pentru care aplică și nu irosesc ani de zile într-un job nepotrivit.

Având rezultatele raportului individual, candidații au încredere mai multă în a-și evidenția abilitățile la interviu și pot negocia mult mai bine condițiile de angajare.

Doru Dima, CEO Great People Inside Romania și CPO International:

“Parteneriatul dintre Great People Inside și BestJobs îmbină inovația și tehnologia de ultimă generație a platformei Great People Inside cu expertiza uneia dintre cele mai importante platforme de recrutare din Romania. Platforma BestJobs aduce acum tehnologia Great People Inside către milioane de persoane aflate în cătarea unui loc de muncă și către mii de angajatori, oferindu-le acestora acces la instrumente psihometrice robuste și validate științific.

Această integrare marchează o premieră pentru România, psihometria și evaluările soft-skill nu au fost niciodată implementate la o scară atât de mare.

Cu peste 1.000.000 de evaluări realizate la nivel global, Great People Inside oferă un avantaj competitiv cuantificabil companiilor și managerilor pentru a lua decizii de angajare bine informate.”

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter