Hot Now

Hire Higher – cursul de recrutare de care ai nevoie

03 02 2014, Portal HR , 2 comentarii, 4.702 afisari

Dacă încă mai recrutezi pe baza fișelor de post, dacă îți folosești bugetele de recrutare ca să plătești anunțuri pe site-uri de joburi și îți pierzi multe ore în fiecare zi citind CV-uri irelevante pentru pozițiile pentru care recrutezi, dacă singurul feedback pe care îl primești de la managerul pentru departamentul căruia recrutezi este că „nu-i plac candidații” recomandați de tine, e momentul să schimbi ceva.

Vino la cursul nostru deschis de recrutare din februarie ca să descoperi cum te ajută profilul de performanță în evaluarea candidaților, de ce experiența sau talentul nu mai sunt suficiente pentru succes, cum să evaluezi motivația reală și cum să te poziționezi ca partener strategic în organizație, cum să te asiguri că nu mai ești un simplu executant care își așteaptă lună de lună salariul fără să își pună problema că și la HR se pot face lucrurile diferit.

Candidații valoroși cu care stai de vorbă au nevoie de o discuție despre carieră și nu doar despre joburi, managerii pentru care recrutezi au nevoie de susținere reală pentru atingerea obiectivelor organizaționale, iar tu trebuie să uiți de recrutarea tradițională și să jonglezi cu ușurință cu:

  • employer branding;
  • personal branding;
  • recrutare prin social media;
  • profilul de performanță al postului;
  • strategii de selecție și intervievare;
  • sondarea motivației și a valorilor;
  • planuri de integrare în oganizație a noilor angajați.

Înscrie-te la cursul nostru de pe 20 și 21 februarie 2014, în București, oferă-ți șansa de a învăța de la profesioniști cu experiență în domeniul recrutării, Luminita RomanCatalina Bilan, Madalina Uceanu, care sunt ingredientele proiectelor de recrutare de succes.

Pentru mai multe informații (agenda cursului, costuri și locație) și pentru înscrieri, trimite un e-mail la:

catalina.bilan@careeradvisor.ro.

La cursurile deschise de recrutare organizate de CareerAdvisor au participat în ultimii 3 ani peste 100 de manageri și specialiști HR din companii precum: Auchan, AstraZeneca, Carrefour, Eureko, Forever Living Products, Heineken, Infineon, Orange, OTP Bank, Securitas, Ubisoft, Dacia.

CareerAdvisor este compania de consultanță în resurse umane care dezvoltă PortalHR și oferă servicii de Recrutare, Career Services, HR Consulting & Training, E-Recruitment.

Comentarii (2)
  1. Andrei spune:

    Buna ziua, in Iasi cand veti ajunge cu organizarea cursurilor de acest gen?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter