Hot Now

Hire Higher – cursul de recrutare de care ai nevoie

03 02 2014, Portal HR , 2 comentarii, 4.059 afisari

Dacă încă mai recrutezi pe baza fișelor de post, dacă îți folosești bugetele de recrutare ca să plătești anunțuri pe site-uri de joburi și îți pierzi multe ore în fiecare zi citind CV-uri irelevante pentru pozițiile pentru care recrutezi, dacă singurul feedback pe care îl primești de la managerul pentru departamentul căruia recrutezi este că „nu-i plac candidații” recomandați de tine, e momentul să schimbi ceva.

Vino la cursul nostru deschis de recrutare din februarie ca să descoperi cum te ajută profilul de performanță în evaluarea candidaților, de ce experiența sau talentul nu mai sunt suficiente pentru succes, cum să evaluezi motivația reală și cum să te poziționezi ca partener strategic în organizație, cum să te asiguri că nu mai ești un simplu executant care își așteaptă lună de lună salariul fără să își pună problema că și la HR se pot face lucrurile diferit.

Candidații valoroși cu care stai de vorbă au nevoie de o discuție despre carieră și nu doar despre joburi, managerii pentru care recrutezi au nevoie de susținere reală pentru atingerea obiectivelor organizaționale, iar tu trebuie să uiți de recrutarea tradițională și să jonglezi cu ușurință cu:

  • employer branding;
  • personal branding;
  • recrutare prin social media;
  • profilul de performanță al postului;
  • strategii de selecție și intervievare;
  • sondarea motivației și a valorilor;
  • planuri de integrare în oganizație a noilor angajați.

Înscrie-te la cursul nostru de pe 20 și 21 februarie 2014, în București, oferă-ți șansa de a învăța de la profesioniști cu experiență în domeniul recrutării, Luminita RomanCatalina Bilan, Madalina Uceanu, care sunt ingredientele proiectelor de recrutare de succes.

Pentru mai multe informații (agenda cursului, costuri și locație) și pentru înscrieri, trimite un e-mail la:

catalina.bilan@careeradvisor.ro.

La cursurile deschise de recrutare organizate de CareerAdvisor au participat în ultimii 3 ani peste 100 de manageri și specialiști HR din companii precum: Auchan, AstraZeneca, Carrefour, Eureko, Forever Living Products, Heineken, Infineon, Orange, OTP Bank, Securitas, Ubisoft, Dacia.

CareerAdvisor este compania de consultanță în resurse umane care dezvoltă PortalHR și oferă servicii de Recrutare, Career Services, HR Consulting & Training, E-Recruitment.

Comentarii (2)
  1. Andrei spune:

    Buna ziua, in Iasi cand veti ajunge cu organizarea cursurilor de acest gen?

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter