Secțiune susținută de

HR-ul si cifrele

Portal HR \ Evenimente \ HR-ul si cifrele

HR-ului i se reproseaza de multe ori ca nu se pricepe la cifre, ca vine cu propuneri nerealiste de sisteme si proceduri si cere bugete pentru training si dezvoltare, ca de fapt in cea mai mare parte a timpului consuma resurse mai degraba decat aduce valoare. Sigur, este vorba de o perceptie, dar, fiind vorba de relatii intre oameni, solutia nu este sa le ignoram, ci sa actionam in mod constructiv asupra lor.

Daca HR-ul nu detine intr-un anumit moment competenta financiara necesara proiectarii unor solutii propuse intr-un orizont mai degraba pragmatic, ceea ce poate face (in timp ce se dezvolta pe sine in sensul unei mai bune intelegeri a acestor aspecte) este sa colaboreze mai bine cu departamentul financiar, evitand ceea ce poate fi numit „paralizia analizei„.

Webcast-ul de la HCI.org din data de 16 decembrie pe care vi-l recomandam isi propune sa stabileasca in termeni concreti modalitatile in care HR-ul poate colabora eficient cu echipa de la financiar pentru a pune la punct, de exemplu, o politica de compensatii si beneficii realista si aliniata la obiectivele organizatiei.

Participati la acest webcast pentru a afla, printre altele, ce strategii sunt adaptate diferitelor etape ale ciclurilor de business, care sunt ingredientele unei politici de compensatii si beneficii inspirate si mai ales cum trebuie HR-ul sa isi prezinte „propunerea” in fata celor de la financiar pentru a primi sustinere.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webcast-ul Avoiding “Analysis Paralysis” Through the Marriage of HR and Finance din data de 16 decembrie 2010.

Data articol: noiembrie 24, 2010

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam