Secțiune susținută de

Identificarea candidaților în procesele de recrutare – tendințe 2017 (webinar)

Portal HR \ Evenimente \ Identificarea candidaților în procesele de recrutare – tendințe 2017 (webinar)

De ceva vreme procesele de recrutare au devenit (și ele) din ce în ce mai dependente de tehnologie. Vestea bună este că această dependență se va accentua în 2017, vestea proastă este că, deși pare simplu, este nevoie de timp și de practică pentru a deprinde cea mai bună utilizare a tuturor instrumentelor și informațiilor de care dispun acum recrutorii.

În webinarul ERE Media în parteneriat cu Jobvite pe care vi-l recomandăm pentru data de 25 ianuarie, vor fi detaliate tendințele de care trebuie să ținem cont atunci când căutăm candidați în 2017, cu accent pe instrumentele specifice și recrutarea socială (social sourcing).

În afară de discuțiile despre modul în care trebuie utilizate tehnicile și sursele de informații disponibile, se va analiza și utilitatea identificării „drumului” pe care candidatul îl parcurge de la momentul în care este atras de o companie până la cel în care primește oferta și cum ne putem asigura că folosim eficient informațiile din acest parcurs.

Aflați mai multe detalii și înscrieți-vă la webinarul din 25 ianuarie: Sourcing Trends for 2017.

Cine ar trebui să participe?

Toți cei implicați în procese de recrutare, fie că vorbim de recrutori interni, consultanți externi sau de manageri pentru care recrutarea este una din responsabilitățile din descrierea postului.

Data articol: ianuarie 10, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam