Secțiune susținută de

Invata despre social media

Portal HR \ Actual \ Invata despre social media

Nu e cazul sa te amagesti cu ideea ca social media este un instrument a carui utilizare este esentiala doar pentru cei de la departamentul de marketing sau comunicare. Daca lucrezi in HR si nu ai inceput inca sa folosesti social media pentru construirea si comunicarea brandului de angajator, relationarea cu candidatii si construirea unor dialoguri profitabile cu talentele pasive de pe piata, inseamna ca pierzi foarte multe din avantajele pe care aceste medii ti le ofera.

Acelasi lucru este valabil si daca lucrezi in vanzari sau in management, in consultanta sau dezvoltarea afacerii. Utilizarea nu doar corecta dar si inspirata a mediilor de comunicare sociala online este obligatorie pentru o performanta sustinuta.

Acesta este motivul pentru care iti sugeram pentru data de 23 august sa participi nu la un webinar pe teme de HR, ci la unul care se recomanda de la sine prin titlu: Siinta social media.

Promisiunea este ca daca vei participa vei invata in cele 60 de minute cum sa iti creezi reteaua de care ai nevoie, sa te folosesti de idei si practici creative si, mai ales, sa masori rezultatele eforturilor tale de „socializare” online (indiferent de domeniul in care lucrezi).

Afla mai multe detalii si inscrie-te la webinarul The Science of Social Media din 23 August 2011.

Data articol: august 8, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam