Secțiune susținută de

Invață la o universitate americană… online

Portal HR \ Opinia consultantului \ Invață la o universitate americană… online

Dacă ți-ai dorit la un moment dat să ai posibilitatea de a învăța la o universitate americană sau dacă pur și simplu ești pasionat(ă) de dezvoltarea personală și consideri că niciodată nu e prea târziu să mai înveți ceva, s-ar putea ca resursa pe care ți-o recomandăm azi să îți umple timpul dedicat învățării mult timp de acum înainte.

Este vorba de cursuri oferite în format online de universități americane. Mai mult decât atât, este vorba de cursuri la care poți participa fără să plătești nimic.

Nouă ne-au atras atenția:

1. Cursul de Microeconomie care promite să abordeze principiile economice fundamentale care pot fi utilizate de manageri pentru a rezolva problemele de business, fie că este vorba de cele din interiorul organizației (managementul eficient al resurselor) sau de cele legate de contextul în care activează compania.

2. Cursul despre Teoria Jocurilor. Dacă ați văzut „A Beautiful Mind” probabil că termenul vă este familiar.Teoria jocurilor este modelarea matematică a interacțiunii strategice dintre rațional și irațional. Prea complicat? Poate că dacă vă gândiți la jocuri în accepțiunea lor obișnuită (șah, poker, fotbal etc), lucrurile devin mai ușor de înțeles. Dar aceleași tipare/modele se aplică și în relațiile conflictuale dintre națiuni, campanii politice, competitori pe piața unor produse/servicii, de unde și relevanța pentru business.

3. Cursul despre E-learning și culturi digitale… pentru că nu mai putem face abstracție de impactul pe care universul online îl are asupra tuturor aspectelor vieții noastre profesionale și personale.

Puteți vedea aici lista cu toate cursurile care oferă și un certificat la final, sau alte 540 de cursuri online.

Data articol: octombrie 26, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam