Secțiune susținută de

Învățare pentru implicare

Portal HR \ Evenimente \ Învățare pentru implicare

Legătura dintre nivelul de implicare (angajament) al angajaților și performanța organizațională ar trebuie sa fie deja una evidentă. Dacă la nivel teoretic lucrurile sunt destul de clare, una din marile provocări ale organizațiilor în clipa de față este descoperirea pârghiilor efective prin care se poate face această legătură.

Studii detaliate au stabilit că performanța organizațională este rezultatul unei culturi care iși susține angajații în efortul de dobândire a abilităților și cunoștințelor necesare, oferindu-le în același timp ocazii suficiente și consistente de dezvoltare. Consecința se vede în timp în nivelele de retenție a talentelor cheie de care organizația are nevoie.

Strategiile folosite de organizații pentru a promova un proces de învațare adresat nevoilor reale par să fie una din pârghiile de legătură între angajament și performanță, iar webinarul la care vă recomandăm să participați pe data de 6 octombrie 2011 va dezbate aceste teme prin analizarea unor studii de caz relevante.

Află mai multe detalii și înscrie-te la webinarul Learning to Engage: How Learning Strategies Drive Employee Engagement din data de 6 octombrie 2011.

 

Data articol: octombrie 3, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam