Secțiune susținută de

Masterclass Gamificare cu Pete Jenkins – 29 septembrie

Portal HR \ Evenimente \ Masterclass Gamificare cu Pete Jenkins – 29 septembrie

Pete Jenkins este presedintele GamFed (Confederația Internațională de Gamification) și are misiunea de a ajuta la răspândirea gamificării, un proces de care pot beneficia multe companii și angajați, dacă este implementat corect.

În august 2017 Pete Jenkins a fost votat Nr5 în GAMIFICATION POWER GURU LIST.

Pe 29 septembrie va fi prezent la București pentru a susține masterclass-ul Gamificare pentru departamente de Learning & Development.

Gamificarea este un trend în creștere pe toate piețele, și oamenii sunt încântați să învețe într-un mod care pare foarte natural: prin joc. Sistemele digitale au oferit oportunitatea dezvoltării acestei ramuri, și, practic, poți ajunge să introduci într-un joc orice. Pentru a crea în mod constant experiențe relevante angajaților și pentru a facilita învățarea, este important să aplici gamificarea în mod corect.

În semindarul de 1 zi participanții vor învăța principiile aplicării gamificării în procesele de învățare, de la teoria din spatele gamificării la procese necesare pentru implementarea cu succes în diverse programe organizaționale.

Înscrierile se fac online pe www.learningnetwork.ro/gamification-work. Abonații PortalHR beneficiază de o reducere de 30% față de prețul afișat pe site. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770414202, cu ajutorul unui cod de discount pe care îl puteți primi dacă ne trimiteți un mail la adresa office@portalhr.ro.

Data articol: septembrie 8, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam