Secțiune susținută de

Programul FUTURE Manager se lansează oficial în România pentru tinerii și profesorii care vor să devină lideri de succes

Portal HR \ Actual \ Programul FUTURE Manager se lansează oficial în România pentru tinerii și profesorii care vor să devină lideri de succes

 • 82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit
 • FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri.

FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie lideri pregătiți pentru viitor. Lansat alături de McDonald’s în România, programul FUTURE Manager ajută +120 de tineri și profesori din țară prin sesiuni de training 100% practice și sesiuni de orientare în carieră.

De ce este nevoie de programul FUTURE Manager azi la noi în țară?

2 din 5 angajați renunță la un loc de muncă din cauza managerului, anunță studiile organizate de Visier în 2022. Alte studii din 2023 arată rate tot mai ridicate de angajați, precum 82%, care ar renunța la un loc de muncă din cauza unui manager nepotrivit (GoodHire, LinkedIN).

A fi managerul unei echipe nu este doar o titulatură frumoasă. Pentru a fi manager ai nevoie de o serie de competențe soft prcum: să te cunoști pe tine, să știi să înțelegi o echipă, să știi să comunici eficient, să știi să te organizezi, să fii empatic. Pentru a dezvolta aceste competențe în rândul tinerilor de azi este nevoie de o nouă abordare, de noi metode de predare. Prin programul FUTURE Manager ne propunem să aducem o schimbare vizibilă în rândul tinerilor și profesorilor. Învățăm împreună cu ei 100% practic”, declară Mădălina Hodorog, fondatorul programului FUTURE Manager care a ajutat +9000 de tineri și profesori din toată țara să se pregătească pentru cariera lor.

Cum ajută programul FUTURE Manager studenții și profesorii din țară?

Programul FUTURE Manager include sesiuni de training în format hibrid în 6 orașe din țară: Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Oradea, București și Constanța, toate cu scopul de a-i pregăti pe participanți pentru piața muncii și pentru dezvoltarea competențelor de management. Adițional, programul include și oportunități de angajare, feedback individual pe CV, simulări de interviu, dezvoltarea compențelor de lideri sau sesiuni individuale de orientare în carieră.

Ne bucură oportunitatea de a sta de vorbă deschis cu tinerii participanți din cadrul programului, dar și șansa de a afla, „la cald”, nevoile și așteptările pe care le au de la o companie din perspectiva de angajat. Ne dorim să fim alături de tinerii din România prin oportunitățile pe care le oferim în cadrul echipei McDonald’s: un program flexibil, mediu de lucru plăcut și incluziv, salariu motivant, așa încât ei să-și poată urma pasiunile sau să-și continue studiile. Sperăm să ne întâlnim în număr cât mai mare în cele șase orașe în care programul se desfășoară”, a spus Alice Voica, Human Resources Manager, Premier Restaurants România.

McDonald’s încurajează performanța școlară și pune accent pe importanța educației. Pe lângă beneficiile extrasalariale, McDonald’s oferă posibilitatea unei avansări rapide în cadrul companiei, prin intermediul programelor interne dedicate angajaților. Prin programul Manager Trainee, tinerii angajați trec printr-un proces accelerat, ce îi ajută să dezvolte abilități de leadership în baza cărora pot ocupa, în decurs de doi ani de la angajarea în companie, funcția de Manager de Restaurant.

Studenții din programul FUTURE Manager beneficiază gratuit de:

 • sesiuni de training 100% practice cu scopul de a-și dezvolta competențele de lideri
 • Oportunități de angajare
 • Sesiuni individuale de orientare în carieră
 • Feedback individual și personalizat pe CV
 • Pregătirea pentru interviu
 • Discuții directe cu angajatorii
 • Dezvoltarea prin activități 100% practice a competențelor de tip soft precum: comunicare, lucrul în echipă, responsabilitate sau creativitate

Profesorii universitari din cadrul programului FUTURE Manager beneficiază gratuit de:

 • Sesiuni de training 100% practice alături de studenții și angajatorii McDonald’s România
 • Posibilitatea de a vedea în acțiune noi metode de predare în sistem hibrid
 • Sesiuni de training cu accent pe metodele de predare și înțelegerea concretă a pieței muncii
 • O nouă perspectivă în educație cu accent pe educația experiențială

Înscrierile în programul FUTURE Manager sunt deschise

Înscrierile în programul FUTURE Manager sunt gratuite și se realizează pe site-ul programului: www.madalinahodorog.ro/futuremanager. Profesorii și studenții din 6 orașe (București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Oradea) se pot înscrie gratuit pentru a beneficia de sesiuni de training și oportunități în carieră.

Data articol: februarie 6, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam