Secțiune susținută de

PwC România promovează șapte directori în practicile de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri

Portal HR \ Main \ PwC România promovează șapte directori în practicile de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri

PwC România anunță că, începând cu 1 septembrie, promovează șapte directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță în Tehnologie.

Cristina Păduraru și Iulian-Tiberiu Panfiloiu devin directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Gabriela Marinete, Dana Lucanu și Victor Sasu directori în Audit, Rareș Stănescu va fi director în practica de Consultanță pentru Afaceri – Tehnologie, iar Alexandru Munteanu director în cadrul OGC (Office of General Counsel – Legal) din Europa Centrală și de Est (ECE).

”Îi felicit pe colegii noștri pentru acest pas foarte important în cariera lor care le confirmă calitățile deosebite și contribuția valoroasă la consolidarea practicilor noastre și mă bucur că împreună reușim să oferim noi oportunități de dezvoltare și recunoaștere profesională în toate liniile de servicii”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România și Moldova.

Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, în septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor comerciale cât şi fuziuni şi achiziţii.

Iulian-Tiberiu Panfiloiu s-a alăturat echipei PwC în anul 2012 și va fi director în cadrul departamentului de Impozite Directe. De-a lungul timpului, el a fost implicat în multe proiecte de consultanță fiscală, inclusiv due diligence, structurări achiziții, fuziuni și divizări, etc., pentru clienți din diferite domenii de activitate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Iulian este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România și deține certificarea ADIT, emisă de Institutul Autorizat de Fiscalitate din Marea Britanie.

Cu o experiență de peste 12 ani în proiecte de audit financiar și consultanță contabilă, Dana Lucanu s-a alăturat PwC în 2014 și lucrează în cadrul practicii de Piețe de Capital și Servicii de Consultanță Contabilă (CMAAS) din România. Este specializată în consultanța privind standardele de raportare financiară IFRS, pregătirea manualelor de contabilitate, precum și asistență pentru clienți privind responsabilitatea socială corporativă. Este absolventă a Facultății de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale din cadrul Universității Româno-Americane din București și a unui master în gestiunea și auditul afacerilor și deține certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Gabriela Marinete lucrează în PwC din anul 2005 și coordonează activitatea mai multor echipe din cadrul departamentului de Audit, având o experiență vastă în audit statutar și audituri în conformitate cu IFRS pentru companii din diverse sectoare. În perioada 2010-2012, a fost detașată ca manager în cadrul biroului PwC Auckland (Noua Zeelandă). Gabriela este absolventă a facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice București și este membră a Asociației Experților Contabili și Contabililor Autorizați, parte a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), din anul 2009.

Victor Sasu s-a alăturat echipei PwC în 2007 în cadrul departamentului de audit, cu focus pe sectoarele bancar, leasing și asigurări. Specializarea sa principală este cea bancară, iar în ultimii șase ani a condus echipe de audit la cele mai mari două bănci din România. În afară de alte audituri la bănci de dimensiuni medii și mai mici, a facilitat angajamente non-audit, inclusiv AQR-uri, due diligence, consultanță contabilă și traininguri tehnice, deservind în total peste 12 bănci din România de-a lungul carierei sale. Este, de asemenea, auditor autorizat în România.

Rareș Stănescu face parte din echipa de Consultanță în Tehnologie a PwC România, ocupându-se de identificarea și implementarea tehnologiilor de automatizare inteligente pentru clienții companiei. Cu peste 12 ani de experiență în proiecte IT, Rareș a lucrat pentru clienți din România, Cehia și Marea Britanie. Este absolvent al Universității Politehnica din București, fiind specializat în inginerie electrică și ingineria sistemelor de control.

Alexandru Munteanu are aproape 20 de ani de experiență profesională în domeniul juridic, dintre care peste 15 ani în cadrul PwC. Pe parcursul carierei sale în PwC, a avut diverse roluri și responsabilități, inclusiv în calitate de șef local al practicii de TLS în Moldova. Din 2016, coordonează echipa OGC (Office of General Counsel – Legal) responsabilă pentru România și Moldova. De asemenea, deține mai multe funcții regionale în domeniul Anti-Trust, concurență și încheierea de contracte cu instituții financiare internaționale și este co-lider al grupului de conformitate cu reglementări din ECE. Are un doctorat în drept și este ofițer certificat pentru protecția datelor.

Data articol: august 22, 2022

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam