Hot Now

S-a lansat Revista AvocatNet

25 04 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.183 afisari

Cotidianul online AvocatNet.ro, cea mai mare comunitate de business din România, şi-a lansat pe 24 aprilie primul proiect editorial în print, sub denumirea Revista AvocatNet. 

După 11 ani de apariţii online, revista AvocatNet.ro este o extensie a websiteului si se doreste a fi o platformă intre  societăţile mari de avocatură/consultanţă fiscală si lumea oamenilor de business. Revista analizează piaţa serviciilor de avocatură şi consultanţă fiscală, din perspective multiple, scoate în faţă oamenii importanţi din această piaţă şi oferă potenţialilor clienţi  variante de lucru.
Revista AvocatNet promovează excelenţa în avocatură şi consultanţa fiscală, găzduind opinii ale celor mai importanţi lideri din domeniu, analize de piaţă şi interviuri cu manageri de succes.

Proiectul semnat de AvocatNet aduce în fata oamenilor de afaceri nume importante din lumea avocaturii şi a consultanţei, însă dintr-o perspectivă total diferită. Ne dorim să creionăm portretul unui om de succes, însă cu nuanţe de ordin personal, astfel încât să punctăm ca orice business de succes se bazează pe un caracter de excepţie.

„Ideea în jurul căreia am construit întreaga revistă este pasiunea. Pentru că, deşi sună a clişeu, lucrurile cu adevărat durabile se fac din pasiune. Totuşi, revista ne-a învăţat că pasiunea nu vine gratis. Plata cerută de ea consta în timp, efort şi dedicaţie. Insa, dacă aplici cu succes aceste trei componente, pasiunea te ajută să creşti”, spune Anca Dumitrescu, directorul editorial al AvocatNet.ro.

„În paginile pe care le veţi citi am învis un mit. Acela că oamenii vorbesc tot mai puţin cu pasiune despre pasiune. Ei bine, nu e chiar aşa, toţi cei care apar în revistă şi-au scos inima din piept şi şi-au pus-o pe masă, pentru disecat”, adaugă Anca Dumitrescu.

„Cu revista noastră, încercăm sa prezentăm inima aşa cum e ea – un ghem de sentimente. Am ales să vorbim despre oameni, nu despre CV-uri. Şi le mulţumim tuturor celor care şi-au expus aici sufletul”Alin Popescu, managing partner AvocatNet.ro.

Revista AvocatNet a fost tipărită în 1500 de exemplare, care urmează să fie transmise către persoanele cu funcţie de decizie din cadrul celor mai importante companii din România. Începând cu data de 7 mai, cititorii AvocatNet.ro vor putea consulta şi o variantă electronică a revistei, disponibilă pentru download pe site-ul nostru.

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter