Secțiune susținută de

S-a lansat Revista AvocatNet

Portal HR \ Actual \ S-a lansat Revista AvocatNet

Cotidianul online AvocatNet.ro, cea mai mare comunitate de business din România, şi-a lansat pe 24 aprilie primul proiect editorial în print, sub denumirea Revista AvocatNet. 

După 11 ani de apariţii online, revista AvocatNet.ro este o extensie a websiteului si se doreste a fi o platformă intre  societăţile mari de avocatură/consultanţă fiscală si lumea oamenilor de business. Revista analizează piaţa serviciilor de avocatură şi consultanţă fiscală, din perspective multiple, scoate în faţă oamenii importanţi din această piaţă şi oferă potenţialilor clienţi  variante de lucru.
Revista AvocatNet promovează excelenţa în avocatură şi consultanţa fiscală, găzduind opinii ale celor mai importanţi lideri din domeniu, analize de piaţă şi interviuri cu manageri de succes.

Proiectul semnat de AvocatNet aduce în fata oamenilor de afaceri nume importante din lumea avocaturii şi a consultanţei, însă dintr-o perspectivă total diferită. Ne dorim să creionăm portretul unui om de succes, însă cu nuanţe de ordin personal, astfel încât să punctăm ca orice business de succes se bazează pe un caracter de excepţie.

„Ideea în jurul căreia am construit întreaga revistă este pasiunea. Pentru că, deşi sună a clişeu, lucrurile cu adevărat durabile se fac din pasiune. Totuşi, revista ne-a învăţat că pasiunea nu vine gratis. Plata cerută de ea consta în timp, efort şi dedicaţie. Insa, dacă aplici cu succes aceste trei componente, pasiunea te ajută să creşti”, spune Anca Dumitrescu, directorul editorial al AvocatNet.ro.

„În paginile pe care le veţi citi am învis un mit. Acela că oamenii vorbesc tot mai puţin cu pasiune despre pasiune. Ei bine, nu e chiar aşa, toţi cei care apar în revistă şi-au scos inima din piept şi şi-au pus-o pe masă, pentru disecat”, adaugă Anca Dumitrescu.

„Cu revista noastră, încercăm sa prezentăm inima aşa cum e ea – un ghem de sentimente. Am ales să vorbim despre oameni, nu despre CV-uri. Şi le mulţumim tuturor celor care şi-au expus aici sufletul”Alin Popescu, managing partner AvocatNet.ro.

Revista AvocatNet a fost tipărită în 1500 de exemplare, care urmează să fie transmise către persoanele cu funcţie de decizie din cadrul celor mai importante companii din România. Începând cu data de 7 mai, cititorii AvocatNet.ro vor putea consulta şi o variantă electronică a revistei, disponibilă pentru download pe site-ul nostru.

Data articol: aprilie 25, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam