Secțiune susținută de

Se lansează Revista AvocatNet

Portal HR \ Evenimente \ Se lansează Revista AvocatNet

Cotidianul AvocatNet.ro, cel mai accesat site de informație juridică din România  și cea mai mare comunitate juridică din Europa de Est, isi lansează pe 24 aprilie, incepand cu ora 19.00, la Biavati Cafe, primul său proiect editorial în print, sub denumirea Revista AvocatNet.

După 10 ani de apariții online, revista AvocatNet.ro este o extensie a websiteului, dedicată societăților mijlocii și mari de avocatură și consultanță fiscală. Revista analizează piața serviciilor de avocatură si consultanță fiscală, din perspective multiple, scoate în față oamenii importanți din această piață și oferă potențialilor clienți variante de lucru.

Revista AvocatNet  va promova excelența în avocatură și consultanță fiscală, găzduind opinii ale celor mai importanți lideri din domeniu, analize de piață și interviuri cu manageri de succes.

 

Ce aduce nou Revista AvocatNet

  • forţă de pătrundere, cunoaştere şi înţelegere a unei piete de consultanță in plina ascensiune
  • analize şi opinii calificate;
  • poveşti bine scrise şi jurnalism personal . Intreg continutul revistei este asigurat de catre echipa redacțională AvocatNet.ro
  • revista aduce în față oamenii importanți din lumea avocaturii și a consultanței, însă dintr-o perspectivă total diferită. Ne dorim să creionăm portretul unui om de succes, însă cu nuanțe de ordin personal, astfel încât să punctăm că orice business de succes se bazează pe un caracter de excepție

Data articol: aprilie 18, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam