Secțiune susținută de

Site-uri de joburi

Portal HR \ Opinia consultantului \ Site-uri de joburi

Se vorbește mult în afară și de ceva vreme despre falimentul modelului tradițional de site de joburi. Totuși, una din ideile de reținut în această dezbatere este că ele vor dispărea doar în măsura în care nu reușesc să se reinventeze având în vedere evoluția social media și schimbarea modului de comunicare și interacționare online.

La noi, lucrurile nu au ajuns încă atât de departe. Cu siguranță că primul impuls, atunci când aveți nevoie de un job nou sau pur și simplu când vreți să aflați cum mai este piața, este să vă „plimbați” puțin (sau mai mult) pe site-urile de joburi disponibile. Pentru a vă face acest periplu cât mai eficient, le-am selectat pe cele asupra cărora credem noi că merită să vă opriți.

În documentul pe care vi-l oferim, veți putea vedea site-urile de joburi care oferă locuri de munca în România, în străinătate, joburi pentru studenți dar și joburi pe domenii (IT, marketing, media, freelancing și financiar).

Iată câteva exemple:

Bestjobs

www.bestjobs.ro

BizooJobs

www.bizoojobs.ro

Bursa Rol RO

www.bursa.rol.ro

Balaur

www.balaur.ro

Careerbuilder

www.careerbuilder.ro

Careerjet

www.careerjet.ro

Ejobs

www.ejobs.ro

Finance Professionals

www.financeprofessionals.ro

Puteți descărca aici lista completă a site-urilor de joburi.

 

Data articol: martie 7, 2013

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam