Secțiune susținută de

SkillSoft lansează cursurile online în limba română

Portal HR \ Evenimente \ SkillSoft lansează cursurile online în limba română
După 6 ani de prezență pe piața din România și după aproape 1 milion de euro vânzări, SkillSoft, cel mai mare provider de soluții e-learning din lume, lansează prima colecție de cursuri în limba română alături de echipa cu care a lucrat timp de 6 ani și care poartă, din octombrie, un alt nume: The E-learning Company.
The E-learning Company continuă promovarea în România a cursurilor SkillSoft, localizarea cursurilor de Office 2007 fiind doar începutul unui proiect mai amplu care vizează localizarea mai multor teme de interes din portofoliul de cursuri e-learning SkillSoft.
Cursurile de Office 2007  de la SkillSoft în limba română pot fi comandate și din magazinul nostru de cursuri. Descoperă care sunt titlurile care te interesează aici.
La eveniment participă și compania Ascendis care a decis să folosească zona online ca metodă de training și care va colabora foarte strâns cu The E-learning Company pentru promovarea soluțiilor de Live Learning.
Lansarea cursurilor SkillSoft în limba română va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe 27 noiembrie de la ora 16.00. Vă puteți înscrie aici.
De ce cursuri online? De ce SkillSoft?

SkillSoft, cel mai mare dezvoltator de continut e-learning din lume, isi propune sa ofere in plus față de calitatea și relevanța conținutului si grija pentru impactul pe care programele sale il au asupra performantei individuale si, implicit, organizationale. Pentru ca, dincolo de calitate, continutul training-ului trebuie sa livreze categoric si pe aceasta dimensiune. In acest context, studiul independent realizat de Knowledge Advisors la sfarsitul lui 2010 a subliniat faptul ca, in ceea ce priveste solutiile e-learning oferite de SkillSoft, preocuparea pentru impact pozitiv asupra rezultatelor organizationale nu este doar una la nivel de discurs, ci o realitate cat se poate de evidenta.

Iata cateva din concluziile acestui studiu:

1. Modelul de invatare propus de SkillSoft are impact indiferent de marimea organizatiei, localizare geografica sau industrie.

2. Cursantii SkillSoft fac dovada unei abilitati peste medie de a pune in aplicare cunostintele dobandite sau abilitatile dezvoltate prin intermediul cursurilor in format e-learning.

3. Peste 50% dintre respondenti au bifat faptul ca au putut pune direct in aplicare cele invatate in mai putin de o saptamana de la finalizarea cursurilor, peste 80% utilizeaza aceste cunostinte/abilitati noi dobandite in maxim 6 saptamani de la finalizarea cursurilor.

4. Modelul de invatare SkillSoft reduce semnificativ ceea ce specialistii numesc “scrap learning” (notiuni predate dar niciodata retinute/invatate/utilizate). In cazul SkillSoft, acesta se situeaza la 14% comparativ cu cele peste 50% ale altor programe de training.

5. Marea majoritate a cursantilor au fost de acord cu faptul ca modelul de invatare SkillSoft i-a ajutat efectiv sa isi imbunatateasca performanta in job.

Vrei si mai multe argumente pentru care merita sa investesti in solutiile e-learning oferite de SkillSoft? Descarca intreg raportul Knowledge Advisors aici.

Participă la lansarea colecției de cursuri SkillSoft pentru Office 2007 în limba română și descoperă ce avantaje poate aduce e-learning-ul pentru performanța ta și a organizației tale. Înscrie-te acum.

Data articol: noiembrie 21, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam