Secțiune susținută de

The e-learning Company susține comunitatea de afaceri printr-un Business Continuity Learning Center

Portal HR \ Actual \ The e-learning Company susține comunitatea de afaceri printr-un Business Continuity Learning Center

În această perioadă de incertitudine, prioritatea celor de la The e-learning Company este să asigure instrumentele necesare pentru ca business-urile să funcționeze eficient.

În timp ce companiile iau decizia de a schimba activitatea de la birou cu lucrul la distanță, soluțiile de învățare digitală este în totalitate disponibile tuturor celor interesați. Toată echipa The e-learning Company este pregătită să asiste companiile – în siguranță și eficient – pe întreaga perioadă în care navigăm cu toții prin această criză globală.

The e-learning Company este aici pentru a susține organizațiile. În acest scop, au construit un Business Continuity Learning Center care oferă un set de resurse special concepute pentru a ajuta organizațiile să abordeze provocările actuale de afaceri, cum ar fi gestionarea unei forțe de muncă la distanță și adoptarea unor planuri de urgență.

Aflați mai multe informații despre Business Continuity Learning Center aici.

Cursurile sunt accesibile tuturor celor interesați după ce creează un cont gratuit.

În cazul în care aveți nevoie de asistență suplimentară sau aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la: corneliu.fecioru@e-learningcompany.ro sau adrian.calin@e-learningcompany.ro.

Data articol: martie 18, 2020

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam