Secțiune susținută de

Top pagini de companie pe LinkedIn în 2018

Portal HR \ HR Pedia \ Top pagini de companie pe LinkedIn în 2018

Cine nu are pagină de companie pe LinkedIn, ar trebui să-și facă. 🙂 E un instrument ideal pentru employer branding, pentru comunicarea cu profesioniștii din piață, dar și un mediu bun pentru creșterea nivelului de implicare (engagement) al angajaților actuali.

Mai mult decât o modalitate de prezentare a companiei, pagina de LinkedIn le permite angajaților să acționeze ca ambasadori indirecți, oferind în același timp organizațiilor posibilitatea de a măsura impactul postărilor și de a derula proiecte de recrutare targetate eficient.

Pentru a înțelege mai bine ce ar trebui să conțină o pagină de companie și cum trebuie găndit conținutul acesteia, recomandăm studierea paginilor de companie care au intrat în topul LinkedIn pe 2018:

 1. Hays (Staffing and Recruiting)
 2. Schneider Electric
 3. PTC
 4. Teleperformance
 5. Cvent

Iată și câteva din ideile de reținut referitoare la conținut și aspect:

 • importanța postării de imagini branduite;
 • prezentarea misiunii și valorilor companiei alături de imagini ale managerilor;
 • postarea consecventă a știrilor despre companie;
 • crearea unor platforme distincte pentru diferitele zone de business pentru a crea mesaje relevante pentru fiecare tip de audiență;
 • testarea diferitelor tipuri de conținut pentru a înțelege care sunt mesajele care atrag audiența;
 • renunțarea la tonul oficial pentru a le ofero audienței o conexiune cu latura umană a business-ului;
 • diversificarea conținutului în funcție de regiuni (pentru companiile cu o prezență multinațională).

 

Pentru mai multe idei pentru pagini de companie de succes pe LinkedIn, citiți tot articolul Announcing LinkedIn’s Top 10 Company Pages of 2018.

Data articol: februarie 5, 2019

Fondată în 2010, Career Advisor este o companie locală de resurse umane, având 3 linii de business: Servicii de Executive Search, Consultanța de Resurse Umane și E-Recruitment. Am dezvoltat în paralel și primul portal local de resurse umane, PortalHR.ro și divese instrumente utile candidaților, cum ar fi CVAdvisor.

Serviciile pe care le oferim se bazează pe expertiza echipei Career Advisor: 7 consultanți cu experiența între 12 – 20 de ani în resurse umane, în companii locale și multinaționale. Consultanții Career Advisor sunt licențiați în Hogan Assessment, Human Synergistics, Thomas International. Sectoarele pentru care lucram: Bunuri de Larg Consum, Servicii Financiare, Tehnologie & Telecomunicații, Farma, Servicii Medicale, Industrie si Servicii Financiare.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam