Secțiune susținută de

Un alt fel de MBA

Portal HR \ Opinia consultantului \ Un alt fel de MBA

Sunteți gata pentru o provocare? Sunteți convinși că schimbarea este posibilă? Aveți încredere că vă puteți transforma în persoane care îi inspiră și conduc pe ceilalți, care fac lucrurile să se întâmple, care văd lumea așa cum este? Credeți că puteți să faceți ca schimbarea să se întâmple cu adevărat?

Atunci sunteți pregătiți pentru provocarea pe care o lansează Seth Godin, un MBA alternativ, un program intensiv în timp real care se întinde doar pe durata unei luni. MBA-ul se derulează online și este menit să îi ajute pe profesioniști să iasă în evidență, să devină lideri adevărați care schimbă regulile jocului.

Seth Godin și-a petrecut ultimele 6 luni punând la punct acest program și construind echipa care îl organizează. Totul este în concordanță cu ceea ce a făcut și până acum, MBA-ul acesta fiind încă o modalitate prin care cei care îl urmează vor putea face ca schimbarea să conteze pentru ei și pentru cei din jur. Pe parcursul procesului de definire a ceea ce va însemna acest MBA, Seth Godin a avut revelația faptului că modalitatea aproape magică de a face ca schimbarea să se întâmple este de găsit în conexiunea de la egal la egal și în proiectele în care ne implicăm direct. Astfel, cei care vor participa la program îi vor schimba pe ceilalți studenți cu care vor interacționa și vor fi, la rândul lor iremediabil schimbați (în bine, evident :-)).

Dacă sunteți gata pentru această provocare (care nu este nici ieftină și nici ușoară), puteți afla mai multe detalii aici.

Atenție! Data limită pentru înscrierile în prima grupă de studenți este 17 mai.

Mult succes!

Sursa imagine.

Data articol: mai 13, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam