Hot Now

Universitatea LinkedIn

15 02 2013, Ioana Rijnetu , Comenteaza, 3.395 afisari

LinkedIn, cea mai cunoscută reţea socială de business la nivel internaţional, a atins la începutul acestui an pragul de 200 milioane de utilizatori. Rețeaua este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante instrumente folosite în mediul online care ajută atât în comunicarea şi devoltarea brandului personal sau brandului de angajator, cât şi în procesele de selectie şi recrutare de noi talente.

Ați descoperit cu siguranță deja cât de utilă poate să fie reţeaua când vreți să contactați anumite companii, să interacționați cu diferiţi oameni din aria de activitate în care lucrați sau să vă înscrieți în grupuri de interes pentru a fi la curent cu noutăţile dintr-un anumit domeniu profesional.

Cum procedezi, însă, atunci când ai un business nou şi nu ştii exact ce strategie de marketing să foloseşti pentru a fi vizibil în reţea şi, implicit, a avea succes? Care este modalitatea de abordare corectă? Cum să găseşti clienţi şi să ai o afacere profitabilă pe LinkedIn?

Dacă v-aţi pus recent aceste întrebări şi nu ştiţi exact cum să aveţi rezultate mai bune cu (ajutorul) LinkedIn, vă recomand să aflaţi mai multe informaţii de la Universitatea LinkedIn. S-ar putea ca strategiile şi tacticile învăţate aici să fie utile pentru a vă ajuta să aveţi un avantaj competitiv faţă de ceilalţi.

Universitatea LinkedIn este, de fapt, un program de training online care vă pune la dispoziţie tutoriale video, cursuri online, cărţi şi multe alte resurse utile pentru a învaţă cum să aveţi succes în această reţea profesională. Pentru a afla exact dacă acest program este ceea ce aveți nevoie sau nu, tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la trei programe de training gratuite.

Cel care a înfiinţat universitatea este Josh Turner, un om de afaceri ce şi-a dezvoltat afacerea cu ajutorul reţelei iar din 2010 ajută şi alte persoane să-şi atingă obiectivele dorite cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziție de LinkedIn. Începând cu anul 2011, acesta a pus bazele propriei companii numită LinkedSelling, companie ai cărei clienţi din America de Nord, Europa sau Australia apelează la serviciile sale pentru a avea o strategie de marketing puternică pe LinkedIn.

Universitatea nu se adresează numai oamenilor de afaceri, dar şi consultanţilor social media, persoanele din domeniul marketing-ului şi al vânzărilor sau oricui  vrea să aibă o prezenţă cât mai vizibilă pe LinkedIn.

Dacă v-am trezit interesul şi doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre Universitatea LinkedIn, vă invit să descoperiți și să învățați mai multe aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunității HR Club s-au reîntâlnit live în cadrul celei de-a 15 ediții a decernării Premiilor de Excelență în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Înaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune specială HR Club Talks live, dedicată […]

Detalii

Primul trimestru al anului se încheie cu aproape 100.000 de joburi noi postate pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dar și cu 2,7 milioane de aplicări, tablou aproape identic cu cel aferent primului trimestru al anului trecut. „Nu vedem diferențe notabile în ceea ce privește numărul de joburi postate sau […]

Detalii

Articol de Mădălina Trif, Senior Manager PwC România Companiile trebuie să-și regândească strategia de recompensare a angajaților, având în vedere că în ultimii zece ani echilibrul între viața profesională și cea personală, precum și formarea și dezvoltarea carierei, și-au triplat importanța în preferințele angajaților, în timp ce recompensa financiară a scăzut cu 24%, reiese din […]

Detalii

Un lider construiește o lume. E oare de ajuns ca ea să fie Bună și Adevărată? Pare că nu, pare că simțim cu toții și nevoia de Frumos. În 2023 vom vorbi Despre Frumos! Frumosul nu este totuna cu frumusețea estetică, chiar dacă o cuprinde. Frumosul este o filosofie de viață, o etică. Este acel […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter