Secțiune susținută de

Virgil Șoncutean, un nou mandat la conducerea Allianz-Țiriac Asigurări

Portal HR \ Actual \ Virgil Șoncutean, un nou mandat la conducerea Allianz-Țiriac Asigurări

Virgil Șoncutean, director general al Allianz-Țiriac Asigurări, a fost nominalizat de Consiliul de Administrație pentru un nou mandat la conducerea companiei. Noul mandat este în curs de aprobare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Mulțumesc Consiliului de Administrație pentru încredere și mulțumesc în mod special colegilor mei, care zi de zi pregătesc oamenii pentru viață, asigurându-le ceea ce au mai de preț.

Personal, sunt recunoscător că am ocazia de a continua alături de echipa Allianz-Țiriac. Împreună privim cu încredere către îndeplinirea misiunii de a face bine, de a crea prosperitate şi de a crește calitatea vieții pentru cât mai mulți oameni în România”, a declarat Virgil Șoncutean, Director General al Allianz-Țiriac Asigurări. 

Virgil Șoncutean este la al treilea mandat la conducerea Allianz-Țiriac Asigurări. El s-a alăturat echipei Allianz-Țiriac în 2001, iar în 2016 a fost numit director general al companiei, după ce anterior a coordonat rețeaua de vânzări și distribuție din Allianz-Țiriac.

În 2022, Allianz-Țiriac Asigurări a înregistrat prime brute subscrise în valoare de peste 2 miliarde de lei, în creștere cu 55% față de anul precedent. Allianz-Țiriac reprezintă în România cel mai valoros brand de asigurări din lume.

Data articol: iulie 27, 2022

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam