Secțiune susținută de

3 aplicații pentru productivitate

Portal HR \ Opinia consultantului \ 3 aplicații pentru productivitate

De curând vorbeam pe PortalHR despre modul în care lumina naturală sau mai precis prezența sau absența ei influențează productivitatea angajaților. Cu siguranță însă că nu doar lumina este vinovată pentru faptul că reușim sau nu să ne facem treaba bine și la timp.

Dacă simțiți nevoia să fiți mai productivi nu pentru că așa trebuie sau așa dă bine în fața șefilor, ci pentru că o productivitate mai bună vă poate ajuta (cel puțin teroretic) să aveți un echilibru corect între viața personală și cea profesională, vă recomandăm azi un articol care enumeră o duzină de aplicații pentru telefoane mobile inteligente și pentru utilizatori inspirați, aplicații care, spune autorul, vă ajută nu doar să duceți lucrurile la bun sfârșit, ci și să vă ajutați echipa să își atingă obiectivele și să își respecte termenele limită fără compromisuri atunci când e vorba de timpul liber.

Iată 3 din cele 12 aplicații menționate în articol care ne-au atras atenția și pe care ne propunem să le încercăm:

1. Quick Voice Recorder vă ajută să înregistrați mesaje scurte, liste, idei din discuții etc. pe care să le puteți accesa apoi cu ușurință. O puteți folosi și pentru a memora anumite idei/prezentări/argumentații. Nu în ultimul rând, puteți seta remindere vocale cu ajutorul ei (sau cel puțin așa promit cei care au creat-o).

2. iDoneThis este o aplicație utilă pentru munca în echipă și, dacă ne luăm după descriere, pare să scutească multe întâlniri de altfel inutile dar consumatoare de timp și energie. Mecanismul e simplu: la finalul zilei trebuie să trimiți un mesaj în urma unui reminder în care să detaliezi ce ai făcut în ziua respectivă. Același lucru este valabil pentru toți membrii echipei și astfel treaba merge mult mai bine. Pe site-ul celor care au dezvoltat aplicația puteți afla mai multe informații despre beneficii de la clienți existenți.

3. TeamUp Calendar este un calendar pentru grupuri care vă ajută să vă organizați și să nu uitați nimic din ce aveți de făcut.

Descoperiți și restul aplicațiilor recomandate de antreprenori pentru care productivitatea nu este o obligație ci o a doua natură, citind tot articolul 12 apps to increase your productivity this summer.

Data articol: octombrie 23, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam