Secțiune susținută de

3 tendinte in comportamentele candidatilor

Portal HR \ HR Pedia \ 3 tendinte in comportamentele candidatilor

De ambele parti ale baricadei, lumea este nemultumita. Angajatorii vorbesc despre calitatea slaba a aplicantilor, despre lipsa de seriozitate a candidatilor si despre cerintele lor nerealiste. Candidatii se plang de superficialitate in procesele de recrutare, de lipsa de profesionalism a evaluatorilor, de absenta unei comunicari reale.

O posibila solutie ar putea fi o „epidemie de respect” si, eventual, o preocupare constanta pentru cresterea nivelului de inteligenta emotionala (de ambele parti).

In plus, pentru angajatori, JobVite pune la dispozitie un raport gratuit despre cele 3 tendinte actuale in comportamentele si atitudinile candidatilor ( Spune-mi mai mult. Spune-mi adevarul. Nu ma face sa imi pierd timpul).

Sunt 40 de pagini in care se analizeaza paradigma in schimbare a muncii, nevoia de a aborda candidatii intr-un mod asemanator cu clientii, utilizarea tehnologiilor noi pentru promovarea brandului de angajator si, nu in ultimul rand, punerea la punct a unui proces (de recrutare) valoros pentru ambele parti.

Primeste raportul Top 3 Trends in Candidate Behaviors and Attitudes completand formularul acesta.

Data articol: iunie 28, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam